Červnové večerní hřmění, ryb a raků pěkné nadělení

Víte, čím je pro rybáře významný den 16. června? Tento den se rybářům otevírá přístup ke svazovým vodám. Červen je pro ně měsícem, kdy mohou začít lovit nejen metodou vláčení. Pokud jste i vy zapálený rybář a těšíte se na pořádné úlovky, počkejte si na toto datum, připravte návnadu a ulovte si rybího dravce! Víte,... Článek Červnové večerní hřmění, ryb a raků pěkné nadělení se nejdříve objevil na ČekujTo.cz.

projít na článek

10. prosince 2011 | Výlov rybníka

Dne 10. prosince 2011 proběhl tradiční výlov rybníka. Během výlovu bylo kromě ryb vyloveno množství raků i s jikrami, které Luboš Jansa vypustil do potoka pod rybníkem. Velké množství raků a perlorodek říčních dokazuje čistou vodu.

projít na článek

Červnové novinky ze SledovaniTV

Červen patří dětem, proto si pro ně SledovaniTV připravilo malý dárek. Na celý měsíc jsou přidány pro všechny uživatele zdarma kanály Disney Channel a Disney Junior. Příspěvek Červnové novinky ze SledovaniTV pochází z DASKO Net s.r.o.

projít na článek

Večerní kurzy

The post Večerní kurzy first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Zápis z členské schůze konané 29.5. 2018

1) hodnocení mapy z Jihlavy. 2) MOV diskuze : - byla podána zpráva o inspekci v zařízení ... saurus v Chřenivicích - Honza, Petr, Jirka. Ubytování je na dobré úrovni, stravování domluveno, je možné konzumovat i přivezený alkohol - platí zejm

projít na článek

Večerní Český Krumlov

The post Večerní Český Krumlov appeared first on Martin Motl fotografie.

projít na článek