Červnový Spark uvádí: Lídr FORREST JUMP Pepa Michálek je vzteklý gorilí samec a rodinný typ

Lídr FORREST JUMP Pepa Michálek se na úvod rubriky Deep Look Inside v červnovém Sparku charakterizuje jako „vzteklý gorilí samec“. Jak však vyplývá z dalších odpovědí na daný set otázek, vlastně je to citlivka a rodinný typ.

projít na článek

FORREST JUMP vydávají nový sci-fi klip k songu „Zapomenutý svět“ a spouští předobjednávky vinylu

Právě dnes sedmý den májový spatří světlo světa nový videoklip crossover fajnšmekrů FORREST JUMP, tentokrát k otvíráku alba „Vrtochy“ – písni „Zapomenutý svět“.

projít na článek

Červnový Spark uvádí: Kerry King – „Nemůžu se dočkat, až vylezu na pódium.“

Kerry King odjakživa vzbuzuje vášně. Pro některé fanoušky metalu dokonce představuje kontroverzní osobnost. Změní na tom něco debut jeho nové sestavy?

projít na článek

Červnový Spark uvádí: první díl opusu o DEATH – Smrti čile vstříc

Nejnovější číslo tištěného Sparku vás zavede o 40 let nazpět, kdy se zformovaly americké legendy DEATH. Čtěte první díl z čtyřdílného seriálu o DEATH v rubrice Galerie titánů!

projít na článek

Červnový Spark uvádí: PAČESS a Bára Basiková – Lilie mezi trny

Domácí scéna zažívá nebývalé umělecké spojení. Po společném loňském singlu se svojsky pivně didaktickému souboru PAČESS hrou osudu stalo, že je nyní domovem muzikálové Máří Magdalény a úspěšné divy Báry Basikové...

projít na článek

Květnový Spark uvádí: RAGE – „Člověk není pánem tvorstva.“

Frontman RAGE Peavy Wagner objasnil v rozhovoru pro květnový tištěný Spark okolnosti vzniku nového dvojalba „Afterlifelines“ a rozebral i několik skladeb, jejichž hlavním tématem je toxicita člověka a důležitost spojení s přírodou.

projít na článek