Češi pojedou na Zimní paralympijské hry. Dopomohli k tomu i čtyři Sparťani!

Česká sledge hokejová reprezentace pojede v březnu roku 2018 na Zimní paralympijské hry do Pchojngčchangu, rozhodla o tom vítězná kvalifikace ve švédském Östersundu. Zlato si pověsili na krk i čtyři Sparťani, útočník Zdeněk Krupička (na fotce vlevo), obránce Jiří Raul (vpravo), brankář Michal Vápenka (uprostřed) a trenér Jan Katauer (nahoře).

projít na článek

Čtyři zástupci Sparty jedou na Paralympijské hry do Pchjongčchangu

Čtyři zástupci sledge hokejové pražské Sparty odletí začátkem března do jihokorejského Pchjongčchangu na Paralympijské hry. Nominaci dostal gólman Michal Vápenka a hráči do pole Jiří Raul se Zdeňkem Krupičkou. Asistentem reprezentačního trenéra je pak lod

projít na článek

Češi splácí své dluhy, až když jim hrozí exekuce

Patří Češi k zodpovědným vůči svým závazkům? Podle průzkumů společnosti APS spravující pohledávky v zemích střední a jihovýchodní Evropy patří Češi k typicky bezstarostným dlužníkům.

projít na článek

TransGranCanaria slaví 20. výročí, na startu nechybí Češi

Jubilejního ultra trailu TransGranCanaria 2022 se zúčastní 60 elitních mezinárodních závodníků. Na startu královského běhu na 126 kilometrů nechybí Češi. 

projít na článek

Zimní fotografie

Zimní fotografie chalupy Herálec. Během zimních měsíců, pokud je dostatek sněhu, jsou v okolí chalupy vyjeté běžkařské stopy. The post Zimní fotografie first appeared on Ubytování Herálec.

projít na článek

Zimní zahrada: Příroda na dosah a nadstandard bydlení

Mimořádně působivou součástí domu či bytu je zimní zahrada. Poskytuje zajímavé řešení komunikačního prostoru, do kterého můžeme situovat rodinný život a přijímání návštěv. Zimní zahradu ale můžeme také právem považovat za intimní odpočinkové zázemí, nebo

projít na článek