Česká republika hledá Angličtináře roku

Jak jinak zjistit, jaké znalosti opravdu máme, než když je porovnáme s konkurencí? Studenti posledního ročníku a třídy 3. A na takovou výzvu rádi zareagovali a zapojili se do soutěže o nejlepšího angličtináře v České republice a na Slovensku.

projít na článek

Česko kupuje 24 stíhaček F-35 za 150 miliard, smlouva je podepsána

Česká republika uzavřela smlouvu s USA na nákup 24 stíhaček F-35. Podpis smlouvy uskutečnila ministryně obrany Jana Černochová. Celková cena kontraktu je 150 miliard korun, první stroje by měla česká armáda obdržet v roce 2029, poslední pak do roku 2035.

projít na článek

Myslete na instalaci fotovoltaiky již na začátku projektu

Přechod na obnovitelné zdroje energie nelze ignorovat. V letech 2021–2030 má Česká republika v Modernizačním fondu na modernizaci energetického sektoru k dispozici přibližně 300 miliard Kč. Další prostředky na fyzickou infrastrukturu a zelenou tranzici (j

projít na článek

Novinky pro rok 2024

Kurzy běží podle plánu, pokud chcete ochutnat nějakou zajímavost, nabízíme maturitní speciál pro němčináře i angličtináře. Kurz je na 10 týdnů, a připravíte se na vše, co vás může potkat.

projít na článek

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging! The post Hello world! appeared first on AVIA Česká republika.

projít na článek

AVIA v tisku

V Lidových novinách vyšel dne 10.12.2018 článek o vstupu nové sítě čerpacích pump. The post AVIA v tisku appeared first on AVIA Česká republika.

projít na článek