České dělostřelstvo

Václav Hanka Naposledy upraveno: 29.04.2022 Čechy, Čechy! Klenot drahý V císařově koruně! České udatnosti snahy Jsou uznány na trůně. A hrdinských Čechů sláva Buď náš příklad, buď náš zpěv: Pro vlast a pro krále krev! To náš příklad, to náš zpěv: Pro vlast a pro krále krev! Dávno dělostřelstvo naše V národech má dobrou věst; Bratři! To buď starost...

projít na článek

Finále ICZ RODOP ČESKÉ JACHTAŘSKÉ LIGY 2022 skončilo na Lipně

Tří závodů ICZ RODOP české jachtařské ligy se zúčastnilo celkem 15 týmů z jachtklubů ze všech koutů České republiky.

projít na článek

Ubytování České Budějovice Jižní Čechy Penzion U LESA

UBYTOVÁNÍ ČESKÉ BUDĚJOVICE, UBYTOVÁNÍ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH KRAJ a OKRES: Kraj Jihočeský , okres České Budějovice NÁZEV a ADRESA: Ubytování - Penzion U lesa Zavadilka 2150 České Budějovice 370 05 TELEFONNÍ ČÍSLO:

projít na článek

České myslivecké vánoce

I v letošním roce jsme měli tu čest a byli jsme součástí krásné trubačské akce České myslivecké vánoce. Tradiční koncert se opět uskutečnil v pražském Rudolfinu. The post České myslivecké vánoce appeared first on SLŠ Hranice.

projít na článek

České Švýcarsko

České Švýcarsko patří k nejkrásnějším místům v Evropě Přijeďte se podívat na nedotkutelnou pohádkovou krajinu. V Českém Švýcarsku na vás čeká nádherná příroda, spousta skal s krásnými vyhlídkami i malebné chaloupky. Navštivte Tiché a Divoké soutěsky nebo

projít na článek

Certifikované české Nano respirátory

Nově v prodeji Balerina Nano respirátory PFHM731 FFP2 NR české výroby. The post Certifikované české Nano respirátory appeared first on ITEVO.

projít na článek