České lesnické dny v Trutnově

Ve dnech 9. – 10. 6. 2023 pořádá Česká lesnická akademie Trutnov 1. ročník výstavy s názvem ČESKÉ LESNICKÉ DNY, která je zaměřena na lesní techniku, potřeby související s myslivostí a lesnictvím, lesnické oblečení, odborné přednášky a další doprovodné aktivity. Partnerem akce je společnost REPAROSERVIS spol. s r.o., která představí následující stroje: • probírkový harvestor ROTTNE H8D • střední vyvážecí traktor ROTTNE F15D • železný kůň KAPSEN 18 RC • mobilní trakční naviják T-WINCH Veškeré stroje budou nasazeny přímo v porostu, kde proběhnou ukázky těžby a přibližování dřeva. Akce je pořádána v krásném prostředí Školního polesí. V pátek je program zaměřen zejména na odbornou sféru, základní školy v rámci města Trutnova a blízkého okolí. V sobotu je program zaměřen především na ostatní širokou veřejnost. GPS: 50.5957453N, 15.8791244E Těšíme se na vaši návštěvu! Článek České lesnické dny v Trutnově se nejdříve objevil na REPAROSERVIS spol. s r.o. - LESNÍ TECHNIKA.

projít na článek

Lesnické dny v Ralsku 2023

Pořadatelem největší tuzemské lesnické akce, jejíž součástí je tradičně mistrovství ČR v práci s motorovou pilou, jsou Vojenské lesy a statky ČR, v jejichž areálu na Skelné huti u Mimoně na Liberecku akce probíhá. Kdy: pátek 16. a sobota 17. června 202

projít na článek

BMW i4 je Autem roku 2021/22 v České republice.

Autem roku 2021/22 v České republice se stalo čistě elektrické BMW i4. Jde o druhý triumf automobilu BMW v posledních dvou ročnících této ankety. V roce 2020 zvítězilo v hodnocení motoristických novinářů BMW řady 3. BMW i4 je současně historicky prvním Au

projít na článek

Informace

Důležité informace pro obyvatele - tísňová volání v České republice a co dělat v různých krizových situacích. Informace Hasičského záchranného sboru České republiky.

projít na článek

České Středohoří aměsto Děčín

České Středohoří a město Děčín České Středohoří a město Děčín 9. 3. 2019 11:30 Velký sál 1. patro

projít na článek

Skarabinfo 2023 - 4

Tentokrát jsme si pro Vás ve Skarabinfu připravili disková kola Bronvel na české vozy, ohýbané a vinuté pružiny na české nákladní vozy, sady rychlospojek a maskáčové upínací pásy Motokov.

projít na článek