České setkání na Sardinii

Sedmá soutěž mistrovství světa v rallye Italská rallye se konala na šotolinových cestách ostrova Sardinie. Po delší době se zde setkali dva naši nejúspěšnější soutěžní jezdci posledních let - Jan Kopecký a Martin Prokop. Jejich hlavní cíle pro letošní sezonu jsou ale odlišné.

projít na článek

Kdo jsou Rosikruciáni České Budějovice

Srdečně zveme zájemce z řad veřejnosti na setkání s přednáškou s názvem Kdo jsou Rosikruciáni, setkání se uskuteční v úterý 20. září 2011 od 19:00 hodin v Domu Kultury Metropol v Českých Budějovicích.

projít na článek

Setkání a povídání s Janem Rakem

Jan Rak je jaderný a kvantový fyzik, který působil na univerzitě ve Finsku a ve švýcarském CERNu. Po třiceti letech se vrátil do České republiky a patří k lidem, kteří se vymykají z klasického přístupu k člověku a bytí. Zabývá se přesahem kvantové fyziky

projít na článek

Tomáš Enge se představí na Setkání mistrů 2021 s Jantar Teamem

Slovenský Jantar Team, známý automobilovým fanouškům především z účinkování v ME závodů automobilů do vrchu a z Rally Dakar 2021 se poprvé představí na Global Assistance Setkání mistrů 2021 na autodromu v Sosnové u České Lípy.

projít na článek

Česká Skalice má svou AA skupinu!

Srdečně vás zveme na první setkání nově vzniklé skupiny AA v České Skalici, které se uskuteční ve čtvrtek 2. května 2024 od 18.00 hod. v budově Husova sboru, adresa: Sportovní 616 v České Skalici.

projít na článek

Na mistrovství Evropy to mladým windsurfařům tentokrát necinklo

Od pondělka 18. dubna se na Sardinii v Cagliari konalo mistrovství Evropy ve třídách Techno 293 a Techno Plus. Na startu bylo celkem 270 závodníků.

projít na článek