Česko-rakouský seminář o lesní pedagogice na Šumavě

Na společném semináři s tématem „Lesní pedagogika“ pořádaným hornoplánskou divizí se koncem listopadu sešli s rakouskými kolegy z Böhmerwaldschule nejen lesní pedagogové z divize VLS Horní Planá.

projít na článek

Dřevěný lesní traktor, dřevěná hračka

Lesní traktor s kládama dřevěné hračky pro kluky Pohyblivý lesní traktor s odpojitelným přívěsem plným klád. Levná a přitom krásná hračka pro děti.

projít na článek

Zkouškový seminář Aikido v Pardubicích 17. 2. 2024

Srdečně Vás zveme na zkouškový seminář AIKIDO. Tento seminář povede Milan Kulhánek, 5. Dan Aikikai. Martin Flamík, 3. Dan Aikikai, Jiří Hendrych, 2. Dan Aikikai. Ondřej Teplý, 1. Dan Aikikai. Termín: sobota 17. 2. 2024 v Pardubicích od 10.00 do 16.00 hodi

projít na článek

Jeden z nejvzácnějších brouků Evropy je na Šumavě doma – prokázal to cílený monitoring

Celé léto probíhal na Šumavě rozsáhlý monitoring zaměřený na velmi vzácný druh bezobratlého živočicha – trnoštítce horského (Tragosoma depsarium). Podobně, jako v případě kornatce velkého (Peltis grossa), který se na Šumavě znovu objevil po více než 100 l

projít na článek

Obrovský lesní tahač, hračka dřevěné nákladní auto

Dřevěné lesní nákladní auto tahač dřeva z lesa Dřevěný tahač TATRA, delka 60 cm s lesní úpravou návěsu včetně kulatiny dřeva. Plně pohyblivý s odpojiténým návěsem a pohyblivým jeřábem.

projít na článek

Seminář kaktualizaci Metodiky zařazování ZUM do ÚK VZP-ZP azměnám vklinicko-ekonomickém hodnocení 22.4.2024

Seminar-VZP-ZP-CFES-2024-04-22-compl-finalStáhnout Článek Seminář k aktualizaci Metodiky zařazování ZUM do ÚK VZP-ZP a změnám v klinicko-ekonomickém hodnocení 22.4.2024 se nejdříve objevil na Farmakoekonomika.

projít na článek