Český Ford vyvrací obavy z elektromobilu

Nedostatečný dojezd na jedno nabití nebo řídká síť nabíjecích stanic, to jsou podle průzkumů nejčastější důvody, proč čeští řidiči zatím nechtějí uvažovat o pořízení elektromobilu. Vývoj jde nicméně rychle dopředu a většina těchto výhrad dnes již neplatí. Český Ford proto spouští novou lokální osvětovou kampaň, která nejčastější obavy z vlastnictví elektrického vozu vyvrací.

projít na článek

Ford: připraven elektrifikovat podnikání

Ford Pro již z továrny Ford Otosan v tureckém Kocaeli expeduje první vyrobené kusy užitkového elektromobilu E-Transit pro evropské zákazníky.

projít na článek

Český Ford začal přijímat objednávky na nový Ford Focus RS

Milovníci sportovního vozů a obzláště fanoušci rychlých fordů se dočkali: Netrpělivě očekávaný Ford Focus RS, historicky nejrychlejší vůz své modelové řady, je již dnes možno objednat u autorizovaných partnerů Fordu v ČR.

projít na článek

Ford - kroky k plně elektrické budoucnosti

Do roku 2024 představí Ford v Evropě tři nové osobní a čtyři užitkové modely s elektrickým pohonem; od roku 2026 zde plánuje prodávat více než 600 000 elektromobilů ročně.

projít na článek

Ford představuje na e-Salonu tři české novinky najednou

Společnost Ford MOTOR COMPANY, s. r. o. představí na e-Salonu v Praze, veletrhu zaměřeném na alternativní způsoby dopravy, hned tři novinky: Ford Puma, Ford Kuga a Ford Explorer.

projít na článek

Ford přináší ucelené řešení nabíjení

Ford Pro uvádí na trh integrované řešení nabíjení, které má evropským zákazníkům pomoci najít nejlepší strategii nabíjení pro jejich voz

projít na článek