Cesty po firmách českého průmyslu

Ministryně obrany Jana Černochová v rámci svých cest po firmách českého průmyslu navštívila dne 17.5.2024 naši společnost. Spolu s ní společnost navštívil i místopředseda Výboru pro obranu Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Pavel Růžička a místopředseda Podvýboru pro regiony a transformaci Jan Bureš.

projít na článek

Velkoobchodní textil: Klíčový prvek v módním průmyslu

Velkoobchodní textil hraje nezastupitelnou roli v módním a oděvním průmyslu. Tento segment trhu je klíčový nejen pro výrobce oděvů, ale i pro menší maloobchodníky, návrháře [...] The post Velkoobchodní textil: Klíčový prvek v módním průmyslu first appeare

projít na článek

ŠKODA AUTO „Budoucnost automobilového průmyslu v ČR“

V pondělí se v sídle společnosti Škoda AUTO v Mladé Boleslavi konalo druhé kolokvium na téma „Budoucnost automobilového průmyslu v ČR“. 

projít na článek

Vyšel Computerworld 6/2024

Hlavním tématem magazínu je umělá inteligence ve všech jejích podobách v podnikovém prostředí. Nevyhýbáme se ani otázkám kolem etiky, bezpečnosti a práva používání AI ve firmách.

projít na článek

Léčivé účinky rakytníku

Rakytník řešetlákový je bylina, která obsahuje vitamíny A, B1, B2, B6, C a další účinné složky. Listy, květy a plody se používají k výrobě léčebných prostředků. V potravinovém průmyslu se využívají bobule rakytníku řešetlákového k výrobě želatiny, šťávy,

projít na článek

Toyota odhaluje Yaris Cross Adventure s výbavou pro cesty mimo město

Nová Toyota Yaris Cross se představuje novou výbavovou linii Adventure určenou pro cesty za hranice města a na venkov.

projít na článek