CEYS EPOXIDOVÉ DVOUSLOŽKOVÉ KOV 28 g

CEYS EPOXIDOVÉ DVOUSLOŽKOVÉ KOV. Popis: Lepidlo s velkou pevností vhodné speciálně na kovovové předměty a nářadí z oceli, hliníku, železa, mědi aj. Lepidlo dávkuje obě složky rovnoměrně jedním pohybem. Nešpiní, nevylévá se a nevysychá. Účinkuje po 4-6 minutách. Vytvrzené lepidlo odolává teplotám od -40°C do +149°C, tlaku až 176kg/cm2, nárazům a vibracím. SVAŘOVÁNÍ ZA STUDENA Vlastnosti: Vysoká odolnost. Odolává tahům až 176kg/cm2. Obsahuje kovové výplně. Kovová barva. Obrobitelné. Lze vrtat, leštit, malovat a lakovat. Odolává teplotám od -15oC do +70oC. Doba vytvrdnutí 5 minut. Plnící kapacita. Odolává většině organických a anorganických rozpouštědel. Aplikace: Oprava a upevnění kovových předmětů Potrubí Dřezy Zámky Výfuky Karoserie Mosazné nebo cínové kovové předměty Materiály: Speciálně pro spoje: hliník, ocel, nerez, měď, železo, mosaz. Způsob použití: 1. Lepené plochy OČISTIT od mastnoty, prachu a jiných nečistot a osušit. 2. SMÍCHAT stejné množství obou složek lepidla. Dobře SMÍCHAT obě složky špachtlí, až vznikne homogenní směs. 3. APLIKOVAT tenkou vrstvu směsi na obě plochy a spojit. 4. NECHAT spojené v pevném kontaktu minimálně 30 minut.

projít na článek

CEYS EPOXIDOVÉ DVOUSLOŽKOVÉ STANDARD 28 g

CEYS EPOXIDOVÉ DVOUSLOŽKOVÉ STANDARD. Popis: Lepidlo s velkou pevností vhodné na kov, dřevo, porcelán, sklo, plast a další druhy spojů. Lepidlo dávkuje obě složky rovnoměrně jedním pohybem. Nešpiní, nevylévá se a nevysychá. Účinkuje po 30 minutách.

projít na článek

CEYS EPOXIDOVÉ DVOUSLOŽKOVÉ RYCHLÉ 28 g

CEYS EPOXIDOVÉ DVOUSLOŽKOVÉ RYCHLÉ. Popis: Lepidlo s velkou pevností vhodné na kov, dřevo, porcelán, sklo, plast a další druhy spojů. Lepidlo dávkuje obě složky rovnoměrně jedním pohybem. Nešpiní, nevylévá se a nevysychá. Účinkuje po 4-6 minutách.

projít na článek

PATTEX REPAIR EPOXY UNIVERSAL 12ml

Univerzální dvousložkové epoxidové lepidlo Pattex Repair Epoxy Universal. Použití: Univerzální dvousložkové epoxidové lepidlo. Rychlá příprava pro použití smícháním obou komponentů pomocí špachtle. Lepí sklo, tkaniny ze skelných vláken, dřevo, porézní m

projít na článek

CEYS SILIKON VYSOKÁ TEPLOTA 280 ml

CEYS SILIKON VYSOKÁ TEPLOTA. Popis: Ceys silikon acetátový vysoká teplota černý 280ml: Acetátový silikon bez rozpouštědel je speciálně určený pro vysoké teploty mezi -70 °C a +250 °C, s limitem až do +300 °C. Má vysokou chemickou

projít na článek

CEYS SÍTKO NA CHEMICKOU KOTVU 9 x 50 mm 8 ks

CEYS SÍTKO NA CHEMICKOU KOTVU 9 x 50 mm 8 ks. DUTÉ MATERIÁLY - cihly, příčky, zdi, truhlářská okna a dveře

projít na článek