CEYS SUPER EPOXI UNIVERSAL 48 g

CEYS SUPER EPOXI UNIVERSAL. Popis: Utěsňuje, opravuje, obnovuje a lepí všechny typy materiálů. Jedná se o mimořádně odolnou lepicí hmotu určenou pro upevnění, utěsnění, vyplnění, tvůrčí práce a obnovu řady materiálů a pro opravy v domácnosti. Je snadno tvarovatelná, ztuhne jako ocel a výsledkem je mimořádně odolný povrch. Po ztuhnutí ji lze brousit, leštit, natírat a lakovat. ODŘÍZNĚTE, PROMÍCHEJTE A APLIKUJTE Vlastnosti: VYSOCE KVALITNÍ provedení: lze brousit, vrtat, leštit, natírat a lakovat. VYSOKÁ PŘILNAVOST u široké škály materiálů: keramika, křišťál, sádra, železo, plast*… VYSOKÁ PEVNOST: po smíchání se neláme ani nedeformuje a umožňuje dosáhnout požadovaného tvaru. ODOLNÝ VŮČI VYSOKÝM TEPLOTÁM (až 120 °C). *Nevhodné pro PE, PP a PTFE. Aplikace: Připevňuje: kachličky, mozaiky, drobné předměty. Opravuje: skříně, rámy, sokly, nábytek, lednice, hliníkové stropy, nádrže, formy. Vyplňuje: otvory matic a šroubů, praskliny, trhliny ve stěnách. Opravuje: poškození na schodech, zábradlí, jakýkoliv předmět na sanitárních a kanalizačních zařízeních. Utěsňuje: netěsnosti v potrubí a radiátorech (kov, měď, PVC), trhliny. Materiály: Keramika, křišťál, sádra, železo, plast*, kov, dřevo. *Nevhodné pro PE, PP a PTFE. Způsob použití: 1. OČISTĚTE opravovaný povrch a odstraňte zbytky prachu a mastnoty. 2. K ukrojení epoxidového tmelu použijte špachtli a MÍCHEJTE hmotu prsty, dokud nebude mít jednotnou barvu (během tohoto procesu se zvyšuje teplota tmelu). 3. NANESTE hmotu na povrch a uhlaďte ji s vyvinutím mírného tlaku špachtlí, dokud se tmel nedostane do opravovaného dílu. 4. Nechte produkt působit po dobu 4-5 minut od aplikace.

projít na článek

CEYS EPOXI RYCHLE TVRDNOUCÍ 30 ml

CEYS EPOXI RYCHLE TVRDNOUCÍ. Popis: Silné rychle tvrdnoucí epoxidové lepidlo bez rozpouštědel pro všechny typy materiálů, odolné vodě, které se může brousit a natírat. Má vyplňovací schopnosti. Ideální pro rychlé spoje s vysokou odolností a opravy.

projít na článek

CEYS SILIKON VYSOKÁ TEPLOTA 280 ml

CEYS SILIKON VYSOKÁ TEPLOTA. Popis: Ceys silikon acetátový vysoká teplota černý 280ml: Acetátový silikon bez rozpouštědel je speciálně určený pro vysoké teploty mezi -70 °C a +250 °C, s limitem až do +300 °C. Má vysokou chemickou

projít na článek

CEYS SÍTKO NA CHEMICKOU KOTVU 9 x 50 mm 8 ks

CEYS SÍTKO NA CHEMICKOU KOTVU 9 x 50 mm 8 ks. DUTÉ MATERIÁLY - cihly, příčky, zdi, truhlářská okna a dveře

projít na článek