CFMOTO GLADIATOR Z950 Sport XL

CFMOTO GLADIATOR Z950 Sport XL Cena s DPH: od 444 990 Kč InfoMožnosti ceny SDÍLEJTE ZÁŽITEK Z DOBRODRUŽNÉ JÍZDY… …se svými přáteli – na jednom místě, v jednom čase. Představujeme 4-místnou verzi Gladiatoru Z950Sport XL. Nová plnohodnotná platforma buginy pro moderní dobrodruhy, kteří chtějí poznávat a objevovat. Cena: od 444 990 Kč V ceně je zahrnuto: Elektrický posilovač řízení (EPS), 14 hliníkové disky, špičkové víceplátnové odolné 27 pneumatiky STAG, pevné polodveře, homologované tažné zařízení, TFT displej, silný naviják. Ke stroji je možno zakoupit dětskou čtyřkolku Gladiator EV110 v hodnotě 79 990 Kč za 50 % ceny! Volitelná výbava stroje: Plastová střecha: + 6 000 Kč Kompletní kabina včetně čelního okna a vytápění (neobsahuje střechu): na dotaz Montáž kabiny + 15 000 Kč Barva základní: žlutá písková Popis modeluTechnické informace CFMOTO Gladiator Z950 Sport XL CFMOTO Gladiator Z950 Sport XL je moderní čtyřkolka, která nabízí dobrodružný zážitek a výkonné možnosti pro jízdu v terénu. Tato robustní čtyřkolka je navržena tak, aby splňovala potřeby moderních dobrodruhů, kteří chtějí poznávat a objevovat. Klíčové vlastnosti: Pohodlí: Gladiator Z950 Sport XL je navržen tak, aby poskytoval pohodlnou jízdu pro plnohodnotnou 4-člennou posádku. Bezpečnost: S uzamykatelným předním diferenciálem a robustní konstrukcí je tato čtyřkolka vhodná pro náročné terény. Výkon: Motor s dostatečným výkonem umožňuje dynamickou jízdu i při plném obsazení. Gladiator Z950 Sport XL je ideální volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý a výkonný stroj pro dobrodružné výlety. Je dostupný pro všechny, kteří touží po svobodě na čtyřkolkách! Kapacity:   Benzinová nádrž: 37 litrů Délka: 4034 mm Šířka: 1524 mm Výška: 1880 mm Rozvor: 3048 mm Hmotnost: 795 kg Max. zatížení 350 kg Maximální tažná síla (v terénu): 400 kg Homologace: Pro 4 osoby Systém pohonu:   Převodovka: Automatická CVT Náhon kol: Kardanovými hřídeli 44 pohon: Odpojitelný Přední pneu: 279-14 Zadní pneu: 2711-14 Brzdový systém:   Brzda přední: Kotoučová hydraulická Brzda zadní: Kotoučová hydraulická Parkovací brzda: Ano Odpružení:   Přední: Nezávislé, nitrogenové plně stavitelné odpružení/ Dvojitá A-ramena Zadní: Nezávislé, nitrogenové plně stavitelné odpružení/ vlečená ocelová ramena, nezávislá Motor:   Typ motoru: 4-taktní 8-ventilový dvouválec, SOHC Vrtání x zdvih: 91 mm x 74 mm x 2 Objem motoru: 963 cm3 Startování: Elektrickým startérem Chlazení motoru: Kapalinou s nezávislým olejovým okruhem Mazání: S mokrou skříní Zapalování: ECU Bosch (DE) Palivo: Bezolovnatý benzin 95 Oktanů Máte nějaký dotaz? Message * We will contact you within one business day. SEND MESSAGE The post CFMOTO GLADIATOR Z950 Sport XL first appeared on potok.cz.

projít na článek

Test CFMOTO Gladiator X110: splněný dětský sen

Mít možnost řádit na podobném stroji byl sen mého mládí, splnil jsem jej až svému synovi, který se na test nové dětské čtyřkolky Gladiator X110 od CFMOTO opravdu těšil. (Jaroslav Vavera)

projít na článek

CFMOTO Festival podruhé

Stejný kemp, stejná akce, jen jiný termín a mnohem víc účastníků. Takový byl letošní CFMOTO festival pro všechny majitele a příznivce čtyřkolek CFMOTO, který proběhl tento víkend. Než se rozepíšeme do článku, mrkněte se, jaká byla atmosféra.

projít na článek

Video - CFMOTO 700CL-X ADV a 450SR

Po poctivém testu nového cestovního endura od CFMOTO tu pro vás máme dost živé dojmy přímo z prvních jízd na obou novinkách pro letošní rok. Tak se pohodlně usaďte a jedem!

projít na článek

CFMoto 650GT solid sports-touring

CFMOTO are an unknown name to many, and can still be thought of as a late arrival to the European motorcycle market. Their core business is that of quads, ATV, side by sides, and in this segment they are well established players everywhere, enjoying sign

projít na článek

CFMOTO GLADIATOR X850 G3

CFMOTO GLADIATOR X850 G3 Cena s DPH: od 264 990 Kč InfoMožnosti ceny Přichází nová generace Gladiátorů X850 Větší výkon, pokročilejší technologie a tím i dovednosti. Úžasná kombinace ovládání a techniky pro každ

projít na článek