Challenge florbal cup

V úterý 5. 12. 2017 odjelo družstvo chlapců z vyššího gymnázia na florbalový turnaj - Challenge cup do Jindřichova Hradce. Tato sportovní akce byla organizována pod záštitou florbalového svazu ČR.

projít na článek

KB florbal challenge

Ve středu 11. 12. 2019 se od 8 hodin ve sportovní hale v Kunžaku konalo okresní kolo KB florbal challenge.

projít na článek

Florbal mladších žáků

Ve středu dne 15. 11. 2017 bylo odehráno v tělocvičně SŠTO Dačice okrskové kolo ve florbalu mladších žáků. Celkem se zúčastnily tři školy – ZŠ Slavonice, ZŠ Dačice ul. Komenského a Gymnázium Dačice.

projít na článek

Florbalový turnaj KB Challenge

Družstvo studentů 1. až 3. ročníku naší školy se 8. listopadu zúčastnilo florbalového turnaje ve sportovní hale v Jindřichově Hradci.

projít na článek

Úspěch s raketou Space XD

…tři, dva, jedna, zmáčkli jsme odstřelové tlačítko a motor se aktivoval. Raketa za současného vzniku kouře letěla výš a výš, až se ztratila v nebesích… Tak by se dal popsat start naší rakety v celorepublikové soutěži Czech Rocket Challenge.

projít na článek

Kroužky

Taneční kroužek Dance fit Kids (externí lektorka Monika Beranová) - pondělí 14,30 – 15,30 hod. – pro 1.- 5.roč. o Literárně- dramatický kroužek (PaeDr.V. Gregorová) - úterý 14,30 – 15,30 hod. – pro 2.- 5. ročník o Florbal (vedoucí J. Janáček)

projít na článek