Charitativní běh pro DOMÁCÍ BĚH VYSOČINA

Dne 31.8.2019 se uskutečnil v areálu přírodního koupaliště v Novém Městě na Moravě charitativní běh, který jsme jako firma podpořili výrobou cen pro účastníky závodu. Jsme velice rádi, že jsme se mohli na této události podílet jako jeden z hlavních sponzorů a děkujeme Vám všem, kteří jste se aktivně zapojili do této akce. Další bližší informace na stránce: https://www.hospicvysocina.cz/beh-pro-hospic-s-martinou-sablikovou-vynesl-132-tisic-korun/ The post Charitativní běh pro DOMÁCÍ BĚH VYSOČINA first appeared on Plastpol, s.r.o..

projít na článek

Tropická hasičská fontána s ohňostrojem

O víkendu 10. až 12. července 2020 se u Rozkoše uskutečnil další ročník oblíbené Tropické charitativní pouti.

projít na článek

Foto recept: domácí nutella

Odteď už si nebudete muset kupovat drahou nutellu v obchodě, která je navíc plná umělých éček a cukru. Vyrobte si domácí nutellu jen Příspěvek Foto recept: domácí nutella pochází z Dům Nápadů

projít na článek

Barevně sladěné a nadčasové domácí spotřebiče Lucznik

Rádi bychom Vám přiblížili kvalitu a smyslnost spotřebičů od značky Lucznik. Prohlédněte si celou nabídku a nakombinujte si domácí spotřebiče tak, aby se staly doplňkem a barevně sladěnou dekorací ve Vašem domově. 

projít na článek

Hledáte praktický stroj pro běžné domácí opravy oděvů?

Šicí stroj Lucznik jsou správnou volbou pro účel běžného domácí šití a oprav oděvů. Pojďte se s námi podívat, které modely šicích strojů Lucznik doporučujeme. 

projít na článek

Zámecká kavárna

V naší zámecké kavárně jsme na léto připravili výborné domácí zákusky, domácí limonády z řemeslných sirupů od „Monči“ a „BACHA!“

projít na článek