Chceš být agilní? Občas nalep nějaký ten lepík!

Agile je moderní, agile je dnes všude. Kdo ho nemá, nemůže uspět. Takhle nějak vnímám dnešní povědomí o světě agilních metodik nejen v oblasti vývoje.

projít na článek

Chceš nás fotit? Tak dobře

Ahoj Dejve, hele budu v Kadani, co kdybych vám s Nikol udělala párové fotky? Potřebuju nějaký fotooběti. Chceš fotit nás jo? No tak dobře, ale nevim, jestli jsme jako nejlepší modelové. A jéje, už je to tady zase. Ale já jsem odhodlaná tohle už navždycky

projít na článek

SDÍLEJ A VYHREJ kabelku jakou jen chceš

Pánové a Dámy, pozor! Připravili jsme pro vás luxusní soutěž. Vyber si kabelku z naší stránky - www.kabea.cz jakou jen chceš a bude tvá. My vybereme 3 z Vás co vyhraju kabelku jakou jste přidali do komentářů!

projít na článek

Chceš pokračovat v tréninku u nás v Beskydech? Už od této soboty

Co budeme za 3 dny trénovat? Starty křížové i čelní Když bude termika, tak ustřeďování termických proudů Přistání s různými směry větrů Kdo bude chtít, může se mnou pokračovat v tréninku aktivní pilotáže dynamické zatáčky, chytání přestřelů, vytrácení e

projít na článek

Přihláška na kroužek robotiky.

Chceš se učit programovat? Přijď mezi nás s vyplněnou přihláškou a se zákonným zástupcem Přihlášku najdete ZDE zde.  Začínáme ve středu 9.10.2019 od 15:00.

projít na článek

Nový přírodovědný kroužek

Přírodopis, fyzika, chemie biologie.... líbí se ti tato slova? Často hledáš odpovědi na otázky "Proč?" a "Jak?". Baví tě pokusy a chceš zkoumat věci okolo?Pak patříš mezi nás!

projít na článek