Chemcomex+Mico tiskoviny a grafika pro konferenci All for Power

Pro konferenci All for Power jsme navrhli grafickou stěnu a tištěné brožury. Grafická stěna reprezentuje spojení obou firem a jejich komplexní nabídku pro segment energetiky.

projít na článek

Navštivte nás na konferenci KKTS v Plzni 23.9.2021

Pod delší pauze se námi můžete potkat na konferenci Kam kráčí telekomunikační sítě v Parkhotelu Plzeň 23.9.2021. Na konferenci Vám rádi představíme produkty pro optickou infrastrukturu - Metrojet kabely, optické zemní spojky, optické sloupky, ...

projít na článek

Peugeot představuje „POWER OF CHOICE“

Peugeot představuje svou vizi ekologické mobility:  „POWER OF CHOICE“

projít na článek

Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Eregma MAX Power je komplexní a účinný přírodní přípravek na podporu sexuálních funkcí. Užívání Eregmy pomáhá zvyšovat výkonnost organismu. Mimo to, ale Eregma také obsahuje kombinaci vzácných látek, které dokážou podpořit sexuální funkce u žen, ale přede

projít na článek

Kvalita značky Kia již pět let dominuje ve studii J.D.Power

KIA byla již pátým rokem po sobě v americké studii organizace J.D. POWER zaměřené na kvalitu nově pořízených vozů (IQS) označena za nejlepší mainstreamovou automobilovou značku roku 2019.

projít na článek

Convert Qlikview to excel power query

Convert Qlikview to excel power query, also to create 2 charts at excel based on Qlikview expressions. (Budget: $30 - $250 SGD, Jobs: Data Processing, Excel, QlikView)

projít na článek