Chléb a pečivo s nízkým glykemickým indexem

 Chléb a pečivo s nízkým glykemickým indexem GI 42,7 chléb a pečivo s nízkým glykemickým indexem Z hlediska prevence nadváhy, srdečních onemocnění, zdravého životního stylu nebo také celkové výkonnosti je prospěšné přijímat potraviny s nízkým glykemickým indexem. Za takové potraviny se označují ty, které mají GI nižší než 55. GI je hodnota, která udává, jak rychle přestupuje glukóza z jednotlivých potravin do krve. Z naši nové 100% směsi vyrobíte vícezrnný chléb nebo pečivo s nízkým glykemickým indexem 42,7. Hotové výrobky jsou také zdrojem vlákniny a bílkovin. Obsahují slunečnicová, lněná, dýňová semínka a kurkumu, které společně vytvářejí ideální dávku jedinečné chuti a energie. Jsou ideální pro všechny, kteří dbají na své zdraví nebo vyžadují nějaký dietní režim. Zdraví a chuť v každém kousku. Pečujme o sebe a své zdraví!

projít na článek

Chléb 6 zelenin 3. místo v kategorii Novinka roku 2022

Chléb 6 zelenin 3. místo v kategorii Novinka roku 2022 Zajímavý, zdravý a zeleninový 6 zelenin Chléb roku 2022, 3. místo v kategorii Novinka roku Mnoho spotřebitelů se zajímá o potraviny se zdraví prospěšnými vlastnostmi. Chtějí jíst ch

projít na článek

Chléb s avokádem

Chléb s avokádem, rajčaty a sázeným vejcem 165,- The post Chléb s avokádem appeared first on Restaurant Cafe 22 Creperie.

projít na článek

Velikonoční pečivo pro zdravotníky

Velikonoční pečivo pro zdravotníky Velikonoční pečivo pro zdravotnický personál covidových oddělení Pomáháme vrátit úsměv a sílu tam, kde je to teď nejvíce potřeba. Před Velikonocemi jsme napekli a rozvezli velikonoční mazance a jidáše pro

projít na článek

Startér CL PRODUKT Pro rychlou a jednoduchou přípravu pšeničného omládku.

Ovlivňuje čerstvost, vůni a chuť produktu. Typicky mírně mléčná vůně. Použití pro chleby, běžné pečivo, jemné pečivo a bagety.

projít na článek

Pravé kvasové chleby - proč jsou zdravé?

Proč jsou právě pravé kvasové chleby zdravé? V přirozeném kváskovém chlebu se nacházejí látky, které: - chléb přirozeně konzervují (proto tento chléb vydrží déle než kvasnicový) - mají antibiotické účinky - posilují naši střevní mikrofloru a tím i n

projít na článek