Choustníkovo Hradiště dusí auta z D11, městys chce u dálnice obchvat

Až 20 tisíc aut denně projede Choustníkovým Hradištěm na Trutnovsku. Způsobuje to přibližující se dálnice D11 i rostoucí zájem o okolní turistické cíle, které ročně navštíví […] The post Choustníkovo Hradiště dusí auta z D11, městys chce u dálnice obchvat first appeared on Choustníkovo Hradiště.

projít na článek

Summer party

Choustníkovo Hradiště, pátek 12. 7. 2024, 19 hodin The post Summer party first appeared on Choustníkovo Hradiště.

projít na článek

Společník

Vážení partneři a přátelé,teď o prázdninách spatřil světlo světaSpolečník – zpravodaj Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s.Aktuální společník je zaměřen právě na oblastvzdělávání. Dočteme […] The post Společník first appeared on Choustní

projít na článek

Loučení s prázdninami

Loučení s prázdninami a cyklistické závody1. září 2024 od 14 hodin za bývalou poštou The post Loučení s prázdninami first appeared on Choustníkovo Hradiště.

projít na článek

Plánovaná odstávka elektřiny

Vážení spoluobčané, rádi bychom vás informovali o plánované odstávce elektřiny, která v našem městysi bude dne 7. 8. 2024 od 8:00h do 15:00 h. The post Plánovaná odstávka elektřiny first appeared on Choustníkovo Hradiště.

projít na článek

Příměstský tábor Šikulové

12. – 16. 8. 2024Sraz každý den v 8.00 hodin na dětském hřišti před úřadem a končit budeme také tam v 15 hodin. The post Příměstský tábor Šikulové first appeared on Choustníkovo Hradiště.

projít na článek