Chráněno: Facebook vs Apple iOS 14: Připravte se na změny včas!

Požadovaný obsah je chráněn heslem. Pokud jej chcete zobrazit, zadejte prosím nejdříve heslo: Heslo: The post Chráněno: Facebook vs Apple iOS 14: Připravte se na změny včas! first appeared on Linhart Marketing.

projít na článek

Apple Account je nové pojmenování účtu Apple ID

Apple Account nahrazuje Apple ID. Společnost tak přejmenovává účet po velmi dlouhé době a uživatelé si budou muset zvyknout. The post Apple Account je nové pojmenování účtu Apple ID first appeared on Appliště.

projít na článek

Nejlepší notebook Apple MacBook Testy a recenze

Kultovní značka Apple válcuje v poslední dekádě svět především mobilními telefony, iPhony. Ještě dávno před érou dotykáčů však šlo o úhlavního konkurenta Microsoftu ve světě počítačů. Počínaje legendárními počítači Macintosh až k pozdějším a současným iMa

projít na článek

Chráněno: Vytvoření nového on-line účtu

Stručný obsah příspěvku zde není uveden, protože je tento příspěvek chráněn heslem. The post Chráněno: Vytvoření nového on-line účtu appeared first on smartMED - MUDr. Jana Klečková, praktický lékař Praha 3.

projít na článek

6 důvodů proč si (ne)koupit hodinky Apple Watch

Apple Watch jsou populární série chytrých hodinek od světoznámé značky Apple. Hodinky využívají operační systém watchOS, rovněž od Apple, a trh se smart doplňky válcují už od roku 2015. Nedávno (podzim 2021) vyšla již sedmá série těchto hodinek. Je tedy m

projít na článek

Vše o mobilním připojení Apple Watch (eSIM)

Pokud připojíte Apple Watch ve verzi Cellular k mobilní síti, můžete s nimi nezávisle na iPhonu telefonovat, psát zprávy i používat internet. V tomto článku se dozvíte, kde sehnat eSIM pro Apple Watch, jak službu aktivovat a na co si dát pozor.

projít na článek