CHROMOTERAPIE NEBOLI TERAPIE BARVAMI

Aplikace chromoterapie velmi výrazně zesiluje účinky kosmetické péče a činí ji mnohem komplexnější. Energetické impulzy barevného světla mohou odstranit celou řadu nepravidelností v chování a vibracích kožních buněk, a napravit tak nejrůznější funkční poruchy. Je prokázáno, že každá barva světla působí na pokožku jinak a přináší výrazné kosmetické účinky jako například omlazení pleti, zklidnění podráždění, podpora pružnosti kůže a další. Více informací naleznete zde

projít na článek

Rodinná terapie pomáhá v přístupu k dospívajícím

Rodinná terapie pomáhá v přístupu k dospívajícím Psychoterapie (mpb-terapie.cz) The post Rodinná terapie pomáhá v přístupu k dospívajícím first appeared on DOBRÝ KOUČINK.

projít na článek

Předtím než začnete brát Androcur nebo Proveru

vod Přestože nejsem ž dn zdravotn k, chtěla bych se t mto čl nkem pod vat na funkci hormon ln terapie v r mci sexuologick l čby. Mnoho n v těvn ků i uživatelů na eho webu m totiž s touto formou l čby zku enost, jin (a dost možn , že pr vě i ty) nad j

projít na článek

Nový tiskový stroj v provozu

Nový tiskový stroj v provozu 6. 9. 2021 proběhlo uvedení do provozu nového tiskového stroje Komori G 529 HC.  Jedná se o moderní ofsetový tiskový stroj s možností tisku až 5 barvami. 

projít na článek

Zpracovatelské smlouvy a GDPR

Je květen a určitě jste již zpozorovali, že vám od některých služeb začali chodit do e-mailové schránky aktualizované obchodní podmínky neboli nové zásady ochrany osobních údajů.

projít na článek

Botanika puerhu

Jedním z důležitých faktorů je způsob kultivace, neboli [] Příspěvek Botanika puerhu pochází z puerh.cz

projít na článek