Chybami se člověk učí…

Naše gymnázium už léta úzce a úspěšně spolupracuje s pobočkou Knihovny MO na Opavské ulici v Porubě. Nejen že si tam studenti chodí půjčovat knihy, ale v knihovně probíhá i řada akcí, které sami studenti připravují. A tak se v knihovně v rámci studentských projektů už soutěžilo, diskutovalo a dokonce i tančilo! Mimoto každoročně v knihovně na Opavské také studenti recitují v rámci Dne poezie.

projít na článek

Super časté chyby v angličtině

Testy na papíře Kvíz je k dispozici ke stažení i ve formátu .pdf   Stáhnout PDF Chyby jsou kámoš, protože se z nich vždy naučíte něco nového. A co si budeme povídat, mnohem lépe si to po vlastní chybě zapamatujete. Pokud vás téma chyb oslovilo, mrkněte i

projít na článek

Jak to je, když si člověk vezme půjčku a následně požádá soud o oddlužení?

Náš klient si vzal půjčku a následně, cca 14 dní poté, nás navštívil a chtěl se oddlužit. Klienta jsme upozornili, že by mohl vyvstat problém. Poslední věřitel by mohl namítat, že byl podveden. Tak jak jsme klienta upozornili, tak se i stalo. Věřitel poda

projít na článek

Pekařský trh pro Ukrajinu

V pátek 4. března naše škola uspořádala akci s názvem Pekařský trh na pomoc Ukrajině. Cílem bylo zapojit žáky a společně přispět do sbírky SOS Ukrajina organizované společností Člověk v tísni.

projít na článek

Komunikace se seniory

Především si musíme odpovědět na otázku, kdy může být člověk pokládán za starého, odpověď není snadná z těchto důvodů... Otevřít příručku The post Komunikace se seniory appeared first on IVAS DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE.

projít na článek

Táničko, cvič

Když se loučím se svou 88letou paní učitelkou klavíru, na své „na shledanou, Markét“ slyším obvykle její „hlavně cvič“. Pokud také patříš k těm, kteří covidové domácí vězení využívají k muzicírování, jsi ten správný člověk do naší party.

projít na článek