Chystáte se na dovolenou? 6 tipů, jak ušetřit peníze

Čas letních dovolených se blíží a vám už vstávají vlasy na hlavě hrůzou, jakmile si představíte, co všechno budete muset dopředu zařizovat, ale hlavně kolik to všechno bude stát?! Žádné obavy, máme připraveno 6 top tipů, jak na dovolené ušetřit již během jejího plánování! Abyste se zbytečně nestresovali a užívali si parádního počasí.

projít na článek

5 tipů na levnou jarní dovolenou s dětmi

Plánujete jarní dovolenou s dětmi, ale hledáte způsoby, jak ušetřit peníze? Našich 5 tipů na levnou jarní dovolenou s Tipli vám přináší osvědčené strategie a triky, jak si užít bezstarostnou rodinnou dovolenou za dostupnou cenu. Objevte, jak si užít nezap

projít na článek

Plánujete letos vysněnou letní dovolenou? Tipy, jak na ni ušetřit, když začnete hned teď

Konec roku spojený s pořádnou finanční zátěží kvůli nákupu vánočních dárků nebo svátečnímu hodování za sebou sotva zabouchl dveře, a už abychom přemýšleli nad tím, jak se letos připravit na další kolotoč finančních výdajů. Třeba zrovna jak ušetřit na pará

projít na článek

České hory levněji? Poradíme, jak ušetřit na zimní dovolené

Zimní dovolená vás nemusí stát majlant! Kde všude můžete ušetřit, když jedete na hory? Přinášíme vám několik tipů, jak ulehčit peněžence a užít si skvělou zimní dovolenou.

projít na článek

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Další sváteční pondělí je v plném produ. Akční slevové nabídky si ale odpustit nemůžeme aneb Kde v týdnu 8.5. - 14.5. 2017 ušetříte peníze.

projít na článek

Booking.com: 5 tipů, jak ušetřit na rezervaci ubytování

Chcete si rezervovat ubytování přes Booking.com a rozhodující roli u vás hraje cena? V tom případě jste tady správně. Máme pro vás 5 tipů, jak na rezervaci ubytování ušetřit.

projít na článek