Čím nahradit perníkové koření

Perníkové koření má svou charakteristickou vůni, která při pečení provoní celou domácnost. Můžete si ho vyrobit i sami dle svých preferencí. Čerstvě připravené koření je výrazně aromatické, tak při dávkování buďte opatrní. Koření skladujte v uzavíratelné nádobě na tmavém místě.

projít na článek

Léčivé účinky bylinek a koření

Léčivé byliny a koření jsou ceněny nejen pro svou chuť a vůni, ale i pro své léčivé vlastnosti. V tomto článku bychom chtěli popsat léčivé vlastnosti kuchyňských bylinek a koření a také způsoby jejich použití k léčbě vašich zdravotních problémů. Využití l

projít na článek

Nejlepší perník

Cukrfree perníků najdete na mém blogu několik. Tento je ale podle mě zatím tím nejlepším a nejnadýchanějším, jaký jsem zatím upekla. A samozřejmě vznikl úplnou náhodou, jak už to u mých nejoblíbenějších receptů bývá. Na to, jak se mi v devátém měsíci už n

projít na článek

Halali

Halali, U Hadích lázní 1114, Teplice. Obchod nabízí sortiment orientálních potravin, halál masa, uzenin, sýrů, sladkostí, koření atd.

projít na článek

Zákaz jednorázových plastů v ČR: na co se připravit?

Mezi zakázanými výrobky jsou příbory, brčka nebo polystyrenové menuboxy. Naštěstí je všechny můžete nahradit už nyní.

projít na článek

Bolest zubů

Existuje mnoho léků, které poskytují úlevu od bolesti zubů. My se ale zkusíme podívat na ty, které nemají vedlejší účinky a chovají se k vašim ústům šetrně. Od koření po ledové kostky!

projít na článek