Čím potěšit Romanu?

Máte v rodině nebo mezi nejlepšími kamarádkami Romanu? Pak jistě víte, že její svátek připadá na 18. listopadu. Jméno Romana pochází z latiny a překládá se jako Římanka nebo pocházející z Říma. Domácké podoby jména jsou Romanka, Romča, Romi, Romíšek či Romule. V České republice jde o poměrně oblíbené ženské jméno. V žebříčku četnosti se nachází na 109. místě.

projít na článek

Nezapomeňte, blíží se na Den matek! Víte, čím potěšit maminku?

Druhá květnová neděle je tradičně věnována velmi krásnému svátku oslavujícímu mateřství. Je nesporné, že naše drahé maminky si zaslouží uznání za svou lásku a obětavost. Na Den matek chce každý z nás maminku potěšit něčím výjimečným. Vybrat pro ni dárek n

projít na článek

Petr Vaďura čte z románu Gepard, jehož autorem je Giuseppe Thomasi Di Lampedusa

záznam literárního čtvrtku ze dne 16.září 2021 NaHlubinu.net · Petr Vaďura čte z románu Gepard, jehož autorem je Giuseppe Thomasi Di Lampedusa MP3 Archiv - Literární čajovna 16.září 2021

projít na článek

Sváteční otevírací doba

Přejeme Veselé Vánoce, plné radosti a pohody v kruhu nejbližších a spoustu dobré nálady. Dej Bůh štěstí! Stihněte koupit pivečko na svátky, nebo potěšit své blízké pivním dárkem.

projít na článek

Energie na duben 2011

Dubnové Velikonoční pohlazení pro uspěchané a unavené duše. Kdo se cítí silný a plný energie netřeba mu číst dál. Kdo ale má pocit, že potřebuje potěšit a povzbudit, pro toho je tenhle příhovor.

projít na článek

Valentýn se blíží! Jaký dárek vašeho partnera určitě potěší?

Svátek zamilovaných se pomalu blíží a Vy chcete svého drahého potěšit pěkným dárkem. Lámete si hlavu nad tím, čím ho obdarovat? Máme pro vás pár tipů na dárek, který váš partner jistě ocení.

projít na článek