Čím potěšit tátu na Den otců?

Třetí červnovou neděli se každoročně slaví mezinárodní svátek věnovaný všem tátům. Letos připadá na neděli 18. června. V Česku není tak známý jako Den matek, ale postupně se i u nás zabydluje. Den otců je důležitým upozorněním na význam táty v rodině. Svátek vznikl v USA z iniciativy Sonory Smart Doddové jako poděkování jejímu ovdovělému otci za výchovu. První oslava Dne otců proběhla 19. června 1910. Původně šlo o soukromou záležitost, ale svátek postupně získával popularitu. Od roku 1966 se stal Den otců v USA oficiálním svátkem a postupně se jeho obliba rozšířila i do jiných částí světa.

projít na článek

Nemáte ještě vánoční dárek pro tátu? Máme pro vás pár tipů!

Čas na sehnání vánočních dárků se rychle krátí, vždyť už čtvrtá adventní neděle je před námi. Čas vás tlačí a vy stále ještě nevíte, jaký dárek pro tátu vybrat? Inspirujte se několika tipy na skvělý dárek, které jsme pro vás připravily.

projít na článek

Nezapomeňte, blíží se na Den matek! Víte, čím potěšit maminku?

Druhá květnová neděle je tradičně věnována velmi krásnému svátku oslavujícímu mateřství. Je nesporné, že naše drahé maminky si zaslouží uznání za svou lásku a obětavost. Na Den matek chce každý z nás maminku potěšit něčím výjimečným. Vybrat pro ni dárek n

projít na článek

Karavan, dřevěné hračky

Karavan ze dřeva hračka pro děti či dárek pro dospělé 33 x 13 x 15 cm. 100% dřevěná hračka z buku. Ideální dárek pro firmy - můžeme přidat gravírované logo. Nebo dárek pro tátu s textem. např. NOVÁKOVI

projít na článek

Sváteční otevírací doba

Přejeme Veselé Vánoce, plné radosti a pohody v kruhu nejbližších a spoustu dobré nálady. Dej Bůh štěstí! Stihněte koupit pivečko na svátky, nebo potěšit své blízké pivním dárkem.

projít na článek

Energie na duben 2011

Dubnové Velikonoční pohlazení pro uspěchané a unavené duše. Kdo se cítí silný a plný energie netřeba mu číst dál. Kdo ale má pocit, že potřebuje potěšit a povzbudit, pro toho je tenhle příhovor.

projít na článek