Cinema City Club: Jaké výhody získají členové?

Čím překvapit na výročí? Co s volným večerem? Kam zajít s dětmi o prázdninách? Všechno za vás vyřeší multikino Cinema City, kde najdete nejnovější filmy pro každou příležitost. Vezměte přítelkyni na sladkou romanťárnu, s kamarádem si zajděte na pořádné sci-fi a s dětmi zase honem na nejnovější animáček. S věrnostním klubem Cinema City navíc ušetříte při každé návštěvě.

projít na článek

Cinema City - pobočky, otevírací doba [Kompletní seznam]

Nevíte, jak se dostat do některého z kin Cinema City? Je jedno jestli jste z Prahy nebo Ostravy. Máme pro vás kompletní seznam kin Cinema City, jejich otevírací doby, adresy a zajímavosti. Cítíte tu vůni popcornu? Na viděnou v kině!

projít na článek

Užijte si nové filmy v Cinema City Ostrava!

Některé filmy stojí za to vidět v kině. S tou spoustou speciálních efektů a působivé hudby se totiž zážitku z kina jen tak nějaká televize nebo počítač nevyrovnají. Sledujte novinky, sbírejte body a bavte se v Cinema City Ostrava!

projít na článek

Podívejte se na nové filmy v Cinema City Pardubice

Široké plátno, nové efekty a působivá hudba vtáhnou do příběhu každého diváka. Přijďte se podívat na nový film do Cinema City Pardubice. Nečekejte na to, až se film dostane do televize. Vyrazte do kina! Užijte si nezapomenutelný zážitek, kterému se domácí

projít na článek

CineStar Club: Jaké získáte výhody a slevy?

Patříte mezi milovníky kvalitního filmu a neunikne vám žádná premiéra v kině? A věděli jste, že můžete na nákupu vstupenek v CineStar ušetřit? Stačí se registrovat do CineStar Clubu a slevy jsou vaše. Čtěte dál a zjistěte, jaké zajímavé výhody vám členstv

projít na článek

Billa Bonus Club: Slevy až 75 % a další výhody členství

Proměňte své sny o výhodných nákupech v realitu. Pořiďte si Billa Bonus Club kartu a vstupte do světa atraktivních nabídek a slev. Čtěte dál a zjistěte, jaké další akční ceny a bonusy vám nákup s touto kartou přinese.

projít na článek