Čínský film Lover of the Last Empress

Čínský film "Lover of the Last Empress" je kombinací historického drama, erotického filmu a telenovely. Celý film najdete na našem webu. The post Čínský film – Lover of the Last Empress first appeared on ZEMĚ DRAKA.

projít na článek

Čínský nový rok

Čínský nový rok - jak vypadá čínský nový rok na Taiwanu? Je dobrý nápad v tuto dobu navštívit čínsky mluvící země? The post Čínský nový rok first appeared on ZEMĚ DRAKA.

projít na článek

Čínský zodiac

Pravděpodobně každý ví, že v čínském horoskopu je 12 zvířat, které znázorňují roky. Čínský zvěrokruh, neboli také zodiak, hraje nedílnou roli v čínské kultuře a může být použit k určení Vašeho štěstí v daném roce.

projít na článek

Film onatáčení

The post Film o natáčení appeared first on 3Bobule, film.

projít na článek

Film Los chicos con las chicas

Odpověď na dotaz Film Los chicos con las chicas byla vyhledávána po prvé 9.10.2023 22:14 a naposledy 9.10.2023 22:14. Pokud máte další doplňující informace k dotazu Film Los chicos con las chicas, napište nám do komentáře. The post Film Los chicos con las

projít na článek

VR/NOBODY natočili krátký film Výsluní

Slovo film je samozřejmě nadnesené, ale 7 minut dlouhý videoklip se o něj minimálně snaží. Na albu Proud se vtracklistu pod číslem 9.ukrývá song Výsluní, kterému se tato dvojka rozhodla podpořit atmosféru videoklipem od režiséra jménem Pavel Brůček a to s

projít na článek