Čip M3: Jak si stojí ve srovnání s M2 a M1 a kde je můžeme najít?

Apple nedávno uvedl své nejnovější čipy M3, M3 Pro a M3 Max, které představují významný pokrok ve vývoji čipů pro osobní počítače. Tyto čipy, vyráběné pomocí pokročilé 3nanometrové technologie, nabízejí značné zlepšení oproti jejich předchůdcům, čipům M2 a M1. Pojďme si je představit blíž. Výkon a inovace nových čipů Čipy M3 přinášejí významné zlepšení ve výkonu a efektivitě. S novou GPU architekturou a zlepšenými CPU jádry mají čipy M3 až o 30% rychlejší výkon oproti M1 a poskytují vylepšené možnosti pro náročné úlohy, jako je profesionální grafické zpracování a hraní her. Efektivita a udržitelnost Kromě výkonu se Apple soustředí i na efektivitu. Čipy M3 jsou navrženy tak, aby byly šetrnější k životnímu prostředí, s dlouhou výdrží baterie, což činí MacBooky respektive MacBooky Pro a iMacy s těmito čipy ideálními pro dlouhodobé používání bez potřeby častého nabíjení. Kdo nejvíce využije čipy M3? Čipy M3 jsou ideální pro profesionály a nadšené uživatele, kteří potřebují výkon pro náročné úlohy jako je 3D modelování, vývoj her, pokročilá práce s videem a kompilace velkých softwarových projektů. Především pak čip M3 Max je navržen pro nejnáročnější uživatele, kteří vyžadují maximální výkon. Je ideální pro profesionální práci s videem a náročné výpočetní úlohy. Maximální výkon ocení zejména vývojáři AI, profesionální grafici nebo filmoví tvůrci. Zdroj: istyle.cz Čip M3 najdete v nových iMac i Macbook Pro Nový iMac s čipem M3 Nový 24palcový iMac s čipem M3 přináší nejen vyšší výkon, ale i stylový design. S jeho nádherným tenkým profilem a velkým Retina 4,5K displejem je ideální pro široké spektrum uživatelů, od rodin a malých podniků až po hráče a kreativní profesionály. iMac je díky čipu M3 až dvakrát rychlejší než jeho předchůdce s čipem M1 a nabízí značně vyšší výkon ve srovnání s iMac s Intel procesory. S 8jádrovým CPU a až 10jádrovým GPU, podporuje až 24 GB jednotné paměti, což umožňuje rychlou a efektivní práci při multitaskingu a kreativních činnostech. Tip: Více o novém iMacu se dozvíte tady: https://istyle.cz/imac/. Macbook Pro s čipem M3 Apple se rozhodl pro aktualizaci své nabídky MacBooků Pro, takže starší modely s čipem M1 byly nahrazeny novými verzemi s čipy M3, M3 Pro a M3 Max. Tyto notebooky jsou dostupné v 14palcových a 16palcových verzích, přičemž zákazníci mají na výběr i novou barevnou variantu vesmírně černé. Nové modely nabízí plnohodnotnou portovou výbavu, výřez v displeji a vynikající výdrž baterie až 22 hodin na jedno nabití. Zdroj: istyle.cz Dynamická mezipaměť u Macbooku Pro s čipem M3 umožňuje efektivně rozdělovat paměť GPU hardwaru podle aktuální potřeby a to v reálném čase. To znamená, že pro každý úkol je využita přesně taková paměť, jakou daná činnost vyžaduje. Díky tomu dochází k zlepšení výkonu jak GPU, tak i CPU. 5/5 - (1 vote) The post Čip M3: Jak si stojí ve srovnání s M2 a M1 a kde je můžeme najít? appeared first on WebhostingCentrum.cz.

projít na článek

Přinášíme první srovnání penzijních společností

Penzijní reforma 2013 je definitivní realitou a Asociace penzijních fondů zveřejnila první srovnání penzijních společností. Je velmi zajímavé, jakým způsobem se prosazují nové penzijní společnosti na úkor ostřílených penzijních společností. Ve srovnání dů

projít na článek

Srovnání bateriových světel společnosti Photoneurope

Připravil jsem pro vás krátké srovnání 2 modelů bateriových světel společnosti  Photoneurope  HD610 a HD600. Doufám, že vám toto video pomůže při vašem výběru. Příspěvek Srovnání bateriových světel společnosti Photoneurope pochází z Business portr

projít na článek

Cena za dopravu III.

S potěšením můžeme oznámit, že se nám podařilo najít způsob, jak pro vás zlevnit dopravu. Nově zaplatíte jen 79 Kč vč. DPH za Váš balík k vyzvednutí v Parcelshopu.

projít na článek

Na co se můžeme těšit v Capture One 21

Společnost Phase One, která stojí za programem Capture One, dneska ukázala první novinky, které se chystají v připravované verzi 21. Osobně si myslím, že se máme opravdu na co těšit! Aktualizováno.

projít na článek

Jak ušetřit? Kolik stojí nabití elektrokola?

Toto téma je stále a více aktuální! Kolik stojí nabití elektrokola? Kolik stojí jeden kilometr na elektrokole? Jaký je cenový rozdíl dopravy autem a na elektrokole? ...na všechny tyto otázky dostanete odpověď v tomto videu.

projít na článek