Citroën ë-Jumpy získal ocenění Mezinárodní dodávka roku 2021

Po voze Citroën Berlingo Van, oceněném v roce 2019, získává prestižní ocenění „Mezinárodní dodávka roku 2021“ Citroën ë-Jumpy. Toto ocenění hodnotí know-how Citroënu v oblasti užitkových vozidel a proaktivní elektrifikační strategii, jejímž cílem je čelit novým výzvám v oblasti mobility.

projít na článek

Citroën ë-Jumpy lze nyní objednat i v ČR

Citroën ë-Jumpy – 100% ëlectric, který se veřejnosti představil v květnu, je nyní možné objednat i v České republice. Model podporuje elektrickou ofenzívu značky, v rámci níž bude

projít na článek

Nový Citroën ë-Jumpy: Zvládne všechno v elektrickém režimu

Citroën, již 90 let významný subjekt na trhu užitkových vozidel, dnes odhaluje všechny podrobnosti ke svému 100% elektrickému furgonu, kterým je nový Citroën ë-Jumpy.

projít na článek

Citroën dodal první Ë-JUMPY HYDROGEN

Vývoj technologie palivových článků dostává ve společnosti Citroën díky výrobě prvního vozu ë-Jumpy Hydrogen nový rozměr.

projít na článek

Nový Citroën Berlingo Van získal v Hannoveru ocenění

Nový Citroën Berlingo Van získal na 67. ročníku Mezinárodního veletrhu užitkových vozidel v Hannoveru prestižní titul „International Van Of The Year 2019“.

projít na článek

Citroën C4 a Ë-C4: zdařilý vstup na evropský trh

Nový Citroën C4 a nový ë-C4, které byly uvedeny na evropský trh na začátku roku 2021, zaznamenaly v první polovině roku 2021 velmi dobrý start – bylo zaregistrováno 30 855 vozů.

projít na článek