Celosvětově jeden z nejoblíbenějších koláčů je ve své podstatě velmi jednoduchý. Ale platí, že čím jednodušší recept, tím více záleží na každém detailu, aby byl celek dokonalý. Vyzkoušejte můj recept, výsledek bude stát za to! 250g sušenek lotus (nadrcené najemno) 70g rozpuštěného másla 700g sýru Philadelphia 200g moučkového cukru 260g žloutků 4x vejce Šťáva a kúra ze dvou bio citron Smícháme sušenky s máslem, dáme do formičky, udusáme a dáme péct na 4-5 min na 200 st. Philadelphii, cukr, žloutky, vejce, šťávu a kůru z bio citronu dáme do jedné nádoby a tyčovým mixerem rozmixujeme do hladka. Vzniklou směs nalijeme do formiček s upečenými sušenkami a dáme do trouby na 90 st. na 50 min. Necháme v lednici vychladnout. Zbývá jen vyndat s formiček a podávat s oblíbeným ovocem či ovocnou omáčkou. Tento skvělý Cheesecake máme i v Restaurantu Ungelt. Po obědě, večeři nebo i jen tak přijde určitě vhod Petr John, šéfkuchař. The post Citronový Cheescake appeared first on Restaurant Ungelt.
Buongiorno, milí přátelé! Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou perfetto novinku? Na tento víkend (21.7. 23.7.) jsme si pro vás připravili delizioso novinku v podobě těchto víkendových specialit! Antipasto / předkrm: Tartar
projít na článek