Citronový pepř - sáček 60 ml

Aromatická ostřejší směs vhodná na přípravu mořských ryb nebo kuřecího masa. 1 lžíci citronového pepře můžeme rozmíchat v mouce, ve které dále obalujeme maso před smažením. Složení: pepř, citron, cukr, sůl, kyselina citrónová Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 36 g......................31 Kč Kořenka 80 ml - 45 g.........................................,.......49 Kč Sáček (znovuuzavíratelný) 600 ml - 360 g................215 Kč Kořenka 600 ml - 360 g...........................................265 Kč Vámi zvolený typ balení výrobku napište, prosím, do poznámky při objednávce. Při zvolení 600 ml balení bude objednávka přepočítána a konečná cena objednávky potvrzena emailem. Děkujeme za pochopení!

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 22.2.2024
projít na článek

Citronový pepř - kořenka 80 ml

Aromatická ostřejší směs vhodná na přípravu mořských ryb nebo kuřecího masa. 1 lžíci citronového pepře můžeme rozmíchat v mouce, ve které dále obalujeme maso před smažením. Složení: pepř, citron, cukr, sůl, kyselina citrónová Balení: Sáček (znovuuzavírate

projít na článek

Pepř barevný celý

Barevný pepř se používá převážně do mlýnků na koření. Čerstvě namletý pepř má výraznější aroma než klasický mletý pepř a používá se na dochucení jídel až na talíři, nebo již při vaření. Složení: pepř černý, pepř bílý, pepř zelený, pepř růžový. Balení: Sáč

projít na článek

Pepř zelený celý

Zelený pepř má jemnější chuť a aroma než černý. Celý se používá na nakládání zeleniny, uzenin nebo sýrů. Nadrcený pepř můžeme přidat do marinád, na steaky nebo do omáček. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 20 g.......................38 Kč Kořenka 8

projít na článek

Pepř sečuánský mletý - sáček 60 ml

Používá se v čínské a vietnamské kuchyni ke kuřecímu a kachnímu masu. Má specifickou chuť přecházející z trpké do pálivé. Je výborný i jako náhrada černého pepře, protože má pepřovou chuť, ale je méně ostrý než klasický pepř. Balení: Sáček (znovuuzavíra

projít na článek

Pomerančový pepř

Aromatická grilovací směs na kuřecí nebo rybí maso. Výbornou marinádu připravíme z pomerančové šťávy, oleje a pomerančového pepře. Maso necháme v marinádě alespoň 2 hodiny. Složení: pepř, pomerančová kůra, třtinový cukr, pepržel, sůl (25%) Balení: Sáček

projít na článek