Články v novinách ( z minulosti)

Na kresbě je zachycena náves s rybníkem, pohled přibližně od štítu hospody směrem na výjezd z obce na Krašlovice. Kresba zachycuje dvě vzrostlé lípy před Hošků.( otištěno v novinách 10.3.1977) Na kresbě je zachycena cesta obcí směrem na Křtětice. Pohled od rohu domu paní Raissové. Vravo dnes již chátrající objekt domku Šímů.Kresba zachycuje i kapličku, která malíři patrně bránila v evýhledu, tak si ji odmyslel a mistrně ji přemístil vlevo od silnice....

projít na článek

AVIA v tisku

V Lidových novinách vyšel dne 10.12.2018 článek o vstupu nové sítě čerpacích pump. The post AVIA v tisku appeared first on AVIA Česká republika.

projít na článek

Exkurze do archeoparku v Pavlově

Vzhůru do minulosti! Po stopách lovců mamutů se v rozmezí jednoho týdne vydaly hned dvě třídy - kvarta a sekunda. Článek popisuje dobrodružství té první partičky.

projít na článek

Návody na cvičení

Odborné návody na cvičení pro každého – videa, nové metody léčby pohybového aparátu, články o zdraví - www.fyzioklinika.cz The post Návody na cvičení appeared first on IVAS DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE.

projít na článek

Čtenáři v Kuksu aneb Barokní cesta do minulosti

Čtvrtého a pátého května se pod dohledem paní profesorky Myslikovjanové uskutečnila dvoudenní exkurze Čtenářského klubu do barokního Kuksu ve východních Čechách.

projít na článek

Zájezd na Zemi živitelku

SDH Čmelíny-Víska pořádá zájezd na výstavu Země živitelka. V autobusu zbývají ještě volná místa a nabízejí je Vrčeňákům, protože v minulosti už několik našich občanů s nimi jelo. Nejpozději do 25. srpna! Kontakt na pořadatele je uveden v pozvánce.

projít na článek