Clarios Family day

Clarios10 let v závodu Clarios Plastics Czech Letos v červnu oslavil Clarios Plastics Czech jubilejní desáté výročí od založení. Během těchto let se společnost neskutečně rozrostla a je důležitou součástí výroby autobaterií. Ještě před oslavou se stihlo dokončit rozšíření výrobní haly, tudíž se závod ukázal v celé své kráse. Oslava proběhla v tzv. „rodinném kruhu“ – pozvaní byli pouze zaměstnanci a jejich rodinní příslušníci. Kromě bohatého doprovodného programu a dobrého jídla byla návštěvníkům umožněna prohlídka výrobních prostor.

projít na článek

Nový Hyundai i30 v limitované edici Family

Hyundai i30 je již řadu let oblíbenou volbou českých rodin. Nově lze tento populární model pořídit v limitované edici Family s atraktivním cenovým zvýhodněním, sedmistupňovou automatick

projít na článek

Hyundai i30 v limitované edici Family

Vyberte si nejprodávanější vůz českých rodin za 2022 i 2021 s prémií až 65 000 Kč.

projít na článek

Wolf Family Simulator

Začněte jako základní vlk a pokračujte v odemykání plemen jako šedý vlk, indický vlk, šakal, kojot a bílý vlk, čímž si zajistíte přežití.

projít na článek

Červencové novinky ze Sledovani TV

V červenci přináší Sledování TV uživatelům hned 5 promo kanálů jako dárek. Jedná se o stanice z rodiny FilmBox – Filmbox Premium, Filmbox Extra, Filmbox Family, Docubox a Filmbox Stars. Příspěvek Červencové novinky ze Sledovani TV pochází z DASKO Net s.r.

projít na článek

Uzavření areálu Letního kina 23.5.2023 30.5.2023

Z důvodu příprav FAMILY FESTIVAL bude areál Letního kina pro veřejnost uzavřen od 23. 5. 2023 do 30. 5. 2023. Omlouváme se za omezení a těšíme se na Vaší další návštěvu. Článek Uzavření areálu Letního kina 23. 5. 2023 30. 5. 2023 se nejdříve objevil

projít na článek