Co dělá Bagárová po zrušené O2 areně? Prodává kosmetiku na Instagramu a zpívá na svatbách

Zpěvačka Monika Bagárová (29) začátkem května oznámila fanouškům smutnou novinu. Musela totiž zrušit vysněný koncert v pražské O2 areně. Přesný důvod ke zrušení sice neuvedla, později se ukázalo, že o její koncert zkrátka nebyl zájem. Teď, ani ne po měsíci od zrušení plánované životní mety, se začala věnovat jiným aktivitám – na Instagramu prodává kosmetiku a zpívá na svatbách.

projít na článek

Monika Bagárová ukázala maminku. Lidé zůstali v němém úžasu

Zpěvačka Monika Bagárová popřála své mamince Monice ke Svátku matek na sociálních sítích a způsobila tím jednu velkou senzaci. Lidé zůstali při pohledu na její maminku v němém úžasu. Spousta z nich navíc napsala, že spíš než zpěvaččina matka vypadá jako j

projít na článek

Jsme na Instagramu

Sledujte nás na Instagramu, ať Vám neunikne žádná novinka či případná akce na skladový vůz. Stačí naskenovat QR kód Více zde  Článek Jsme na Instagramu se nejdříve objevil na Auto Styl.

projít na článek

Sledujte nás na Instagramu

Máme pro Vás velkou novinku! Nyní nás můžete sledovat na Instagramu. https://www.instagram.com/svazhudebnikucr/

projít na článek

Nově na Instagramu

Vážení zákazníci, nově můžete sledovat naše hlavní prodejny na Instagramu. Zde jsou následujicí adresy https://www.instagram.com/pekarna_kotyza_veseli/?hl=cs https://www.instagram.com/cukrarna_kotyza/?hl=cs https://www.instagram.com/pekarna_kotyza_

projít na článek

Nela Slováková sdílela svůj nejhezčí post na Instagramu. Lidé jsou z něj dojatí

Tak toto nikdo nečekal. Brněnská podnikatelka a influencerka Nela Slováková zveřejnila podle pozitivních ohlasů veřejnosti na Instagramu zatím svůj nejhezčí post. Lidé ji za tento krok chválí a většina z nich je z něj velmi dojatá.

projít na článek