Co dělat když nemáte na splácení exekuce?

V momentě, kdy se ocitnete v kolotoči splácení půjček, úvěrů a posléze i exekuce, není třeba věšet hlavu. Je několik způsobů, jak problém splácení řešit.

projít na článek

Výživné a exekuce

Máte dítě a nemáte na splátky výživného nebo výživné neplatíte včas či vůbec? Víte, že v takovém případě vám hrozí exekuce?

projít na článek

Efektivní zastavení exekuce

Zastavení exekuce je velmi častý požadavek našich klientů. Není to tak jednoduché, ale za určitých okolností je zastavení exekuce možné. Pokud exekuce klienta není vyšší, jak 50 % z hodnoty jeho nemovitosti dokážeme exekuci zastavit. V tomto případě je ex

projít na článek

Pozor na koupi auta v exekuci

Exekuce. Toto slovo nahání většině lidí hrůzu, jen když ho vidí nebo slyší. O to větší panika je chytne, když se s exekucí setkají tváří v tvář. A nemusí se jednat o ně jako o dlužníky, ale o oběti cizí exekuce. Případů exekuce je stále víc, proto j

projít na článek

Jak vznikne exekuce?

V tomto článku vám zodpovíme spoustu otázek týkajících se exekucí. Například: Jak exekuce začíná? Co předchází exekučnímu řízení? Oznamuje exekutor uvalení exekuce na vaši osobu? Rádi byste se bránili, ale nevíte jak na to?

projít na článek

Potřebujete pomoc se sloučením půjček?

Nestíháte splácet své půjčky? Máte pocit, že je toho splácení najednou moc? Bojíte se onemocnět, protože nebudete mít na splátky a dostanete se do spáru exekuce?

projít na článek