Co ještě bude štěňátko potřebovat

Několik dalších základních informací týkajících se potřebných věcí pro Vaše nové štěňátko. Další pokračování z knížky, kterou PRO PAC přikládá do startovacího balíčku pro štěňata.

projít na článek

Štěňátko - bláznivá hračky na klíček pro děti i blaznivé dospělé.

Hračky na klíček - skákací Hračka bláznivé ŠTĚNÁTKO Je absolutně šílené, dezorientované, bez kontroly, avšak umí rozesmát. Stvořitel této hračky měl prý podobné problémy. Stojí ale za vidět jeho přemety a katapulty odkudkoliv na stole. Bavte se dobře.

projít na článek

Zpívající duo

Vážení čtenáři, je nám ctí představit Vám slavné tibeťandy od Dolanského jezu tak, jak je ještě neznáte: jako PĚVECKÉ DUO: Haf : Čí byl nápad spojit své pěvecké nadání dohromady? Quai-Li : Jako štěňátko jsem často poslouchala Martinku, jak hraje

projít na článek

Před nákupem štěněte

Několik základních informací týkajících se krmení a péči o Vaše nové štěňátko. Další pokračování z knížky , kterou PRO PAC přikládá do startovacího balíčku pro štěňata.

projít na článek

Co bude dítě potřebovat do MŠ

Co bude dítě potřebovat do MŠ Na oblečení: · pohodlné oblečení do třídy, které si dítě zvládne samo obléci · sportovní oblečení vhodné na vycházku a obuv (počítejte s tím, že dítě může být umazané!!!) · náhradní prádlo a oblečení do skříňky · pyžamko na

projít na článek

Přihláška

Pokud chcete začít chodit do ateliérů šermu, vytiskněte si přihlášku, a přijďte na nejbližší hodinu "základů šermu" (rozvrh)- vyzkoušíte si trénink a vše potřebné se tam dozvíte. Potřebovat s sebou budete jen boty do tělocvičny a černé sportovní oblečení.

projít na článek