Co musím uvádět na internetových stránkách?

V souladu s ustanoveními zákona o obchodních korporacích (ZOK): * akciová společnost povinně, s.r.o. * jen pokud má www stránky. zveřejňuje následující údaje týkající se obchodní společnosti: * údaj o firmě (jméně); * údaj o sídle; * údaj o zápisu do obchodního rejstříku, včetně oddílu a vložky a identifikační číslo; * údaj o svém základním kapitálu (neplatí vždy). Dále je nutné uveřejňovat specifické dokumenty obchodní společnosti na internetových stránkách,  * podle § 79 odst. 3 ZOK (existence koncernu); * § 91 (znalecký posudek k ceně odkupovaného podílu v koncernu), * § 290 odst. 2 (informace k přednostnímu právu  k upsání nových akcií), * § 312 (písemná zpráva o poskytnutí finanční asistence); * § 358 odst. 2 (vysvětlení akcionáři); * § 362 odst. 2 (protinávrhy akcionářů se stanovisky představenstva); * § 379 odst. 2 (nucený přechod účastnických cenných papírů); * § 406 odst. 1 a 2 (pozvánka na valnou hromadu do okamžiku konání valné hromady); * § 407 odst. 2 (návrhy akcionářů na usnesení valné hromady); * § 425 odst.1, § 436 odst. 1) pozvánka na valnou hromadu.  

projít na článek

Certifikáty z cambridgeských zkoušek

Certifikát zkoušky FCE dokládá, že jeho vlastník umí v angličtině vyjadřovat své názory, předkládat argumenty, uvádět výhody i nevýhody různých jevů a hodnotit je z odlišných perspektiv, a to jak v ústním, tak písemném projevu. Kdo ho letos získal?

projít na článek

6. prosince 2022

6. prosince 2022 Rozhovor na stránkách Celostní medicíny Dne 2. 12. 2022 vyšel na stránkách Celostní medicíny rozhovor s Marcelkou a Romkem. Rozhovor si můžete přečíst ZDE.

projít na článek

AKTUALIZOVÁNO: Zápis do velkého technického průkazu zdarma až do 4. března!

Až do 4. března jsme prodloužili oblíbenou akci, v rámci které můžou naši zákazníci při objednávce chiptuningu a měření na válcové zkušebně získat zcela zdarma možnost zápisu chiptuningové úpravy do velkého technického průkazu. Tato služba je standardně z

projít na článek

Vítáme vás na nových stránkách!

Vítáme vás na nových stránkách! Představujeme stránky pro výběr kvalitních, přírodních, nezávadných a autentických produktů z francouzské péče a přinášíme vám to nejlepší z okouzlujících řad a kolekcí francouzského kosmetického umění. Využíváme dlouholetý

projít na článek