Co musíte mít, když jedete autem do zahraničí?

Cestování autem do zahraničí může být nejen zábavné, ale také praktické a pohodlné. Pokud se chystáte na cestu za hranice, existují věci, které musíte mít na paměti, abyste zajistili bezpečnost a pohodlí během celé cesty. Zde je seznam nejdůležitějších věcí, které byste měli mít, když jedete autem do zahraničí. 1. Platný řidičský průkaz Bezplatný řidičský průkaz je nezbytný, pokud chcete řídit v zahraničí. Většina zemí uznává mezinárodní řidičský průkaz, který lze získat v místě bydliště....

projít na článek

Na co nezapomenout při pojištění auta do zahraničí

Při cestování autem do zahraničí je důležité mít auto pojištěné, abyste byli chráněni v případě nehody nebo jiného problému. Je však důležité si uvědomit, že pojištění auta pro jízdu v zahraničí je něco jiného než pojištění pro jízdu v České republice.

projít na článek

České hory levněji? Poradíme, jak ušetřit na zimní dovolené

Zimní dovolená vás nemusí stát majlant! Kde všude můžete ušetřit, když jedete na hory? Přinášíme vám několik tipů, jak ulehčit peněžence a užít si skvělou zimní dovolenou.

projít na článek

Parfémy Notino a další tajemství Notino poboček

Stejně jako zmrzlinu musíte ochutnat, k parfému musíte přivonět. Jen velmi těžko si vyberete ten správný parfém Notino, když vybíráte naslepo jen podle popisků na internetu. Proč tedy nezavítat přímo na pobočku Notino?

projít na článek

Infografika: Fakturace do zahraničí

Infografika: Fakturace do zahraničí Po infografikách o placení faktur, bližším pohledu na zaplacené faktury a faktury po splatnosti, uzavřeme ohlédnutí za rokem 2016 tím, do jakých zahraničních zemí naši uživatelé nejčastěji fakturovali.

projít na článek

Návod na výběr zimních pneumatik a tipy, jak ušetřit

Víte, kdy musíte používat zimní pneumatiky? A víte, kde seženete kvalitní zimní pneu, aniž byste zrujnovali svou peněženku? Všechny důležité informace o zimních pneumatikách, jejich nákupu a povinnosti je používat jsme pro vás shrnuli do jednoho článku. M

projít na článek