Co nás čeká na podzim

Svatební sezóna se nám pomalu blíží ke konci a ač je na zpětné ohlednutí ještě dost času, musím říct, že se vydařila. Ale k tomu se dostanu ještě naplno za pár týdnů, až bude všechno odevzdáno. Dne bych chtěl trochu nalákat na to, co nás čeká na podzim. Veletrhy. Dlouho jsme přemýšleli, kde se vám letos ukážeme, celá republika je různých větších i menších veletrhů a svatebních přehlídet plná. Rozhodování nebylo lehké a ač jsme měli hodně nabídek na vystavování, nakonec jsme se rozhodli to letos pojmout s heslem méně je někdy více a vybrali jsme jeden veletrh v Brně a jeden v Praze. Oba nás čekají už relativně za chvíli v listopadu. Kdo by nás tedy chtěl vidět a mrknout na fotky, nečekejte do nového roku, na 99% nás na podzim a v zimě se stánkem jinde neuvidíte. A kde že tedy bude možnost probrat vaše přání a představy o fotkách? O víkendu 3.-4. listopadu budeme opět na Svatebním Špilberku. Bude se jednat o druhý ročník spíše menšího veletrhu, který se nám ale loni hodně líbil. Nečekejte přehled stovky vystavujících, ale krásnou komornější atmosféru s osvědčenými dodavately, mezi kterými bude i hodně našich oblíbenců. Určitě mrkněte na web, na Špilberku to prostě má své kouzlo a těšíme se na něj! www.svatebnispilberk.cz a kdo dává přednost facebooku, stránku najdete TADY. Dva týdny na to budeme v Praze a to přesně v pátek 16. a sobotu 17. listopadu v hotelu International na Svatebním Expu. Mohli jste nás tam vidět v průběhu posledních dvou let a rozhodně nevynecháme ani letos. Kdo na Expu někdy byl, ví, že se může těšit na obrovské množství dodavatelů. Zatímco děvčata budou v sedmém nebi, nikdy to nezávadíme budoucím ženichům, projít všechno dá trochu zabrat, ale rozhodně to stojí za to, zaručeně si vyberete. Také mrkněte na stránky, na facebook, případně si hodte do fb kalendáře rovnou událost. Za nás můžeme říct, že tentokrát u nás uvidíte daleko víc fotek než kdy předtím, budete mít možnost vidět nádherná italská svatební alba a také samozřejmě nás. Tak přijďte, těšíme se! Jindřich Přátelé, jestli jste ještě neviděli náš nový svatební web, doporučujeme hned mrknout na Jindřich Nejedlý Svatební fotograf Praha

projít na článek

Podzim 2010

Podzim 2010 Léto je za námi a začal podzim, čas sklizně podzimních plodů.

projít na článek

Pozdrav zbrněnského PORGu podzim 2023

Záleží nám na tom, abyste pravidelně dostávali informace o aktuálním dění ve škole. Myslíme, že je důležité seznamovat rodiče s tím, co máme na PORGu úspěšně za sebou, čím právě žijeme a co nového nás čeká. Prohlédněte si náš nový čtvrtletník.

projít na článek

Přehled lekcí pro podzim 2020

Na podzim jsme pro seniory spolu s Právě teď! o.p.s . a SK Aktivni Senior připravili 4 lekce oblíbeného Nordic Walkingu, na 4 místech Prahy.

projít na článek

Autobusová doprava mužstev FK rozpis podzim 2023

Autobusy rozpis Podzim 2023 Smluvenou autobusovou dopravu pro mistrovská utkání družstev fotbalového klubu naleznete i s časy na odkazu ZDE Všechny aktuality Článek Autobusová doprava mužstev FK rozpi

projít na článek

Je podzim a revíry se zarybňují každý den

Podzim je čas výlovů a nejinak je tomu i letos. I přes nepříznivé prognózy je letos ryb dostatek a v některých rybnících dosáhly přírůstky rekordních hodnot.

projít na článek