Co nového v prodejně u Věrky

TYLOVICE - Věrku Černotovou jsme navštívili v prodejně barev a laků a byli jsme mile překvapeni pěkným interiérem a bohatou nabídkou vystaveného zboží.

projít na článek

Slevová akce -10 % na prodejně v Ostravě-Porubě do konce ledna 2024

Připravili jsme pro vás novou akci v prodejně železářství Bobošík v Ostravě-Porubě. Akce platí od 15. ledna 2024 a skončí 31. ledna. 2024. Nenechte si tuto cenovou akci ujít. Těšíme se na vás.

projít na článek

POZOR: Slevová bomba -30 % na vše v prodejně domácích potřeb v Třinci

POZOR, POZOR: Super akce od 1. června 2023 v prodejně domácích potřeb v Třinci - 30 % NA VŠE!!! Akce platí do 23. června 2023. Nenechte si tuto cenovou bombu ujít. Těšíme se na vás.

projít na článek

Před Vánoci do Kovoslužby až do 20:00!

Kovoslužba Praha, a.s. vychází vstříc svým zákazníkům a v předvánočním období prodlužuje svoji otevírací dobu do 20:00. Počínaje sedmým prosincem máte možnost objednávky domácích spotřebičů vyzvednout ve večerních hodinách v prodejně na adrese Dělnická 53

projít na článek

Klempířské vytahovací kladivo TAGRED TA1018 universální

Cena: zdůvodu neustálé změny vstupních cen tak na dotaz Nové univerzální klempířské kladivo určené k profesionální opravě karoserií, vytahování a dalších těsně uložených dílů na těžko přístupných místech. Technická data Kód produktu: TA1018 hmotnost so

projít na článek