Co se bude hodit při sportu na podzim

To je dobře, protože na sportu přece není nic špatného, ale právě naopak! Díky pravidelnému pohybu máte mnohem větší šanci na udržení lepší postavy a podaří se vám tak si nejen užít vánoční svátky bez výčitek, ale váš start do hubnutí v novém roce bude také o něco lepší. Budete mít totiž již slušné základy z toho předešlého a na ty se vždycky dobře navazuje, pokud jsou správně vytvořené. Podzimní sport a pobyt ve venkovních podmínkách se však od toho letního v mnoha ohledech liší. Na co byste se tedy rozhodně měli připravit a co se nevyplatí při podzimním sportování podceňovat? Podzimní počasí s sebou (na rozdíl od toho letního) přináší citelné ochlazení, které se určitě nevyplácí podcenit. Můžete si totiž díky němu přivodit mnohem horší věci než jen obyčejné nachlazení. Při pobytu venku by vám tak určitě neměla chybět dostatečná zásoba sportovního oblečení, které nejen dobře odvádí vlhkost, ale také kvalitně zahřeje a vaše tělo se v něm cítí pohodlně a komfortně tak, jak to jen jde (se slevou na About you by to mohlo jít při nákupech však ještě lépe). Ačkoliv však počasí je chladnější, stále je nutné do těla pravidelně doplňovat tekutiny, a při sportu to platí dvojnásobně. Nezapomínejte doma tedy ani na dostatečné zásoby tekutin a klidně si je s sebou přibalte v termosce. Jediným rozdílem však není jen snížení teplot, ale také mnohé nižší viditelnost. Hodit se vám tak zvláště ve večerních či pozdních odpoledních hodinách bude baterka či čelovka, a pokud sportujete v oblasti, kde mohou projíždět vozidla, nezapomeňte si na oblečení připevnit i nějaký ten reflexní prvek. Může vám totiž doslova zachránit život! A neměla by vám chybět ani malá svačinka k zakousnutí. Provozovat sport v podzimních měsících je zcela běžné a ať už se rozhodnete pro cokoliv, lze jen popřát, ať si pohyb užíváte a radost z něj vám dlouho vydrží! Článek Co se bude hodit při sportu na podzim se nejdříve objevil na Fox Pc.

  • Web: Fox Pc
  • Aktualizace: 12.3.2024
projít na článek

pozastavení žádostí

NSA pozastavila příjem žádostí v rámci výzvy Můj Klub 2024 Národní sportovní agentura z technických důvodu pozastavila až do odvolání příjem žádostí ve Výzvě 18/2023 Můj klub 2024 prostřednictvím Rejstříku sportu. NSA zároveň dodatkem prodloužila příje

projít na článek

Podzim 2010

Podzim 2010 Léto je za námi a začal podzim, čas sklizně podzimních plodů.

projít na článek

Blinduro Podzim bude na Valašsku!

Sotva se enduro sezóna rozjela, my už hlásíme, že se rozlučka uskuteční v ráji frgálů, klobásek, slivovice, a parádních přírodních trailů v okolí Karolinky. Zveme Tě na Blinduro Podzim 2022.

projít na článek

Usnesení valné hromady České unie sportu k financování sportu

Delegáti 34. valné hromady České unie sportu, jako zástupci největší sportovní organizace v České republice, 1. vyzývají vládu ČR, aby neprodleně zajistila financování sportovního prostředí v celé jeho struktuře, a to včetně fotbalu, protože v opačném pří

projít na článek

Že se k Mgr. neprostřílím Doomem, mami?

Čínští aparátčíci už ví, čím rozžhavit kovy příštích olympiád. Vychovají vlastní kádr e-sportů na vysokých odborných školách sportu, jako je ta v Hunanu.

projít na článek