Co stojí světový motorsport?

V posledních dvou letech jsme byli v mediích svědky mnoha diskuzí o pořádání vrcholných akcí motoristického sportu. Proč má kraj a stát doplácet na brněnskou MotoGP, proč okruh nemá dost peněz na pořádání světových podniků? V malém Česku máme dva skvělé okruhy, menší mostecký a větší v Brně. Jejich situace se sice obtížně srovnává, ale přece jen, následující rozhovor může ozřejmit některé otázky, které jsou veřejností stále pokládány.

projít na článek

Rieger Motorsport představil techniku pro nadcházející sezonu.

V poslední adventní neděli se v prostorách obchodního domu Central Most konala výstava závodních vozů spojená s autogramiádou jezdců. K vidění byly nejen cestovní vozy, jako například Lamborghini Gallardo týmu Mičánek Motorsport nebo Mitsubishi Lancer od

projít na článek

Michl Motorsport na MČR v závodech do vrchu

Poslední dubnový víkend 24.-25.4.2021 po dlouhé době zaburácely závodní motory na podniku vrchařského Mistrovství republiky a náš tým MICHL MOTORSPORT u toho nemohl chybět.

projít na článek

Michl Motorsport na ECCE HOMO 2019

První červnový víkend letošního roku byl krom prvního teplého víkendu také víkendem, kdy se ve Šternberku konalo už 39. Mistrovství Evropy v závodech automobilů do vrchu. A Michl Motorsport se jako obvykle účastnil.

projít na článek

Masaryk Racing Days a Pro Car motorsport tým

Patrick Schober a tým Procar Motorsport absolvovali v posledních týdnech motoristický závodní maraton. Čtyři závodní víkendy má za sebou Patrick Schober. Bohužel ne všechny byly úspěšné.

projít na článek

V Barceloně exceloval Lamborghini týmu Barwell Motorsport

Po mimořádně těžké bitvě v letošním závodě Hankook 24H Barcelna zvítězil Lamborghini Huracán týmu Barwel Motorsport GT3 Evo ve složení Adrian Amstutz / Leonid Machitski / Patrick Kujal / Dennis Lind před vozem týmu Herbert Motorsport Porsche 991 GT3 R (#9

projít na článek