CO UČÍ MODERNÍ ROSIKRUCIÁNSTVÍ

Zveme srdečně na přednášku zabývající se moderní filozofií rosikruciánů. Můžeme ji nazvat moderní pouze na základě způsobu, jakým je předávaná. Jazyk a obrazy mohou být moderní, ale podstata, jádro je staré jako lidstvo samo. Moderní filozofie Kříže s Růží je klasická, zcela naladěná na skutečnou vyšší moudrost všech časů, takže člověk, i ten s malým náznakem pravzpomínky, okamžitě rozpozná tuto „moderní“ filozofii. Za touto filosofií stojí i reálná životní praxe poznání sama sebe, vnitřní seberevoluce a transfigurace. To platí i pro toho, ve kterém hovoří jeho podvědomí. Dokonce i muž či žena s přiměřeným intelektuálním vědomím bude po malém úsilí okamžitě vědět, že filozofie rosikruciánů spočívá na pevném základě univerzálního poznání. Přednáška nese název CO UČÍ MODERNÍ ROSIKRUCIÁNSTVÍ. Na přednášce se bude blíže hovořit například o jiskře Ducha v srdci člověka, člověku jako mikrokosmu, vnitřní seberevoluci. Přednáška se uskuteční ve středu 18. ledna 2017, v čase 17:00 hodin, ve Studijní a vědecké knihovně Plzeňského kraje, Smetanovy sady 2, Plzeň.

projít na článek

Rosikruciánství a Zen Buddhismus

Srdečně zveme všechny zájemce ke společnému rozhovoru při čaji na téma Rosikruciánství a Zen Buddhismus, které se bude konat v neděli 9. října 2011 od 18:00 hodin v čajovně Starý dvůr na Mendlově náměstí 11 v Brně.

projít na článek

Moderní lustry

Designový moderní lustr promění váš obývací pokoj či ložnici v jedinečný interiér s osobitou atmosférou. Lustr stropní, či závěsný? Nenápadný, či hýřící barvami? Kovový, dřevěný, nebo skleněný? The post Moderní lustry first appeared on EGLO svítidla.

projít na článek

Interiér RD v Brně v časopise Moderní byt

O průběhu realizace interiéru v třípodlažním rodinném domě v Brně v květnovém čísle časopisu Moderní byt. #texty #interiéry #realizace #napsalionás #architektbrno #projekty #fotky

projít na článek

Moderní bílá kuchyňská linka s použitím lamina Halifax

Moderní bílá kuchyňská linka s použitím lamina Halifax Detailní popis kuchyně se připravuje.

projít na článek

Moderní roubenka, aneb „ROUBENKA TAK TROCHU JINAK“

Roubenky jsou tradičním českým stavebním stylem, který si v posledních letech získává stále větší oblibu. Moderní roubenka však není jen replikou historických staveb, ale nabízí řadu výhod, které ji činí atraktivním řešením pro bydlení i v dnešní době.

projít na článek