Čočková polévka s kysaným zelím

Čočková polévka s kysaným zelím je doslova jídelním punkem. Snoubí v sobě možná na první pohled neskloubitelné ingredience v polévku, která je úplně boží. Pokud máte jisté pochybnosti, jak by se k sobě mohla hodit čočka se zelím, můžu vás ujistit, že je to sice krapet traskavá, ale o to lahodnější kombinace. Čočková polévka s kysaným zelím vás rozhodně překvapí. The post Čočková polévka s kysaným zelím appeared first on Blog Kuchti.me - s chutí a humorem.

projít na článek

Čočková polévka

Čočková polévka se připravuje z čočky a dalších ingrediencí, je nejen zdravá, ale i vydatná. A zcela jistě patří do české tradiční kuchyně.

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Čočková polévka (2 porce) - 600g

Čočková polévka (2 porce)  Popis: Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. NÁŠ TIP! Doplňte tuto hutnou luštěninovou polévku svým oblíbeným pečivem a zasytí vás na dlouhé hodiny. Polévka je vhodn

projít na článek

Bramboráky s kysaným zelím a uzeným masem

Křupavé bramboráky s dušeným kysaným zelím a opečeným uzeným masem.

projít na článek

Čočková polévka podle Pohlreicha

Zdeněk Pohlreich miluje polévky, protože pro něj představují symbol rychlého, komfortního, nekomplikovaného jídla, které zasytí a hodí se zvláště pro sychravé podzimní a zimní večery. Zde tedy nabízíme recept na polévku ze zelené čočky od mistra kuchaře.

projít na článek

Mrkvová polévka

Mrkvová polévka je chuťově velmi zajímavá a ocení ji zajisté všichni gurmáni. Mrkvová polévka je vhodná jak pro malé děti, tak i pro nemocné se zažívacími potížemi.

projít na článek