Čokoláda, čokoládové tabulky a ženy v našem světě

Tedy nevím jak vy, ale já snad žiji ve světě žen. To je ségra, máma, babička, různé tetičky a kamarádky atd. Neříkám, že to není někdy fajn, ale průšvih je (vlastně donedávna byl), že každou chvíli má některá z nich narozeniny nebo svátek nebo musím žehlit nějaký svůj „průšvih“ (protože ony považují za průšvih i to, když jim třeba 2 dny nezavoláte). No a co jim pořád máte kupovat? Kytka je samozřejmě fajn, ale když jim koupíte něco sladkého, tak bodujete. Protože, která žena nemá ráda kvalitní čokoládové bonbóny nebo tabulku čokolády? Ale samozřejmě ne normální bonboniéry, musí to být něco originálního. A teď to přijde! Čokoládové bonbóny a čokoláda, tabulky čokolády, které jsou ručně lité a s různými náplněmi, nádherně zabalené a k dostání v eshopu s čokoládou. Malý průšvih – málo čokoládových bonbónů. Narozeniny – více čokoládových bonbónů v bonboniéře. Jsou cenově dostupné a nemusí se člověk hnout z domova. Samozřejmě objednávám online. Někde běhat, na to nemám čas. A ubezpečuji vás, že zabodujete, tak jako já. Jo, abych nezapomněl, tady je adresa: http://www.cokolada-CokO.cz The post Čokoláda, čokoládové tabulky a ženy v našem světě appeared first on Fotograf Ondřej Dobiáš - profesionální fotografie.

projít na článek

Čokoládové koule s kokosem

The post Čokoládové koule s kokosem appeared first on Fotografie jídla a pití - Food Photography.

projít na článek

Krajské finále Čokoládové tretry ve Zlíně proběhlo v tropickém vedru

Ve čtvrtek 31.května se ve Zlíně konalo první letošní krajské finále Čokoládové tretry, do kterého se svými výkony nominovalo hned 21 malých atleťáčků z naší přípravky.

projít na článek

Nakupte Milku a získejte polštářek

Za nákup 5x čokoláda Milka 87-100g nebo 2x čokoláda Milka 270-300g získáváte jemný polštářek zdarma. Výdej polštářků probíhá na pokladně. Akce platí od listopadu do vydání zásob ve všech supermarketech Trefa.

projít na článek

Saunové ceremoniály apeelingy leden 2024

I v roce 2024 budou probíhat v našem saunovém světě pravidelné ceremoniály a peelingy s Helen pro ženy vždy 1. úterý v měsíci a společná vždy 1. a 3. čtvrtek v měsíci, začínáme v 17 hodin. Lednové termíny: úterý 2.1. (ženy), čtvrtky 4.1. a 18.1. (společn

projít na článek

Čokoládová tretra - základní kolo v Kroměříži se i letos vydařilo!

V pátek 11.května se na našem stadionu podruhé uskutečnilo základní kolo Čokoládové tretry a i letos vydařilo. Závodů se zúčastnilo celkem 245 dětí ve věku 2 až 14 let., z toho 87 dětí z naší atletické přípravky a z nich si 20 vybojovalo postup do Krajské

projít na článek