Colí - 10 let

Naše Colí (Colchis z Darganova dvora, o.Balagur iz Sokolinogo gnezda, m.Byrranga z Darganova dvora) oslavila  23.3.2017 své 10. narozeniny. Přejeme jí do další desetiletky hlavně zdravíčko a radost ze života a ještě dlouho takovou kondici a náturu! Jejím sourozencům taktéž !!!       

projít na článek

BIOSUIS Entero

Komplexní vakcína proti nejzávažnějším patogenům vyvolávajícím enterální infekce novorozených a sajících selat s obsahem antigenů proti infekcím vyvolávaným Rotavirus suis, bakteriemi E.coli a Clostridium perfringens.

projít na článek

CEFAMAM LC intramamární suspenze

Intramamární suspenze pro léčbu akutních i chronických mastitid dojnic v laktaci s indikací proti G+ (Staphylococcus spp., Streptococcus spp) i řadu G- patogenům (Truperella pyogenes, Klebsiella spp, Corynebacterium spp. Pasteurella spp., E.coli).

projít na článek

LINEOMAM LC intramamární roztok

Přípravek k intramamární léčbě mastitid u laktujících dojnic se širokým spektrem účinnosti proti nejčastějším a nejzávažnějším původcům infekčních mastitid skotu včetně Staphylococcus aureus a Escherichia coli.

projít na článek

Natalia Bea ze Žďárských lesů

Představujeme Vám naši novou členku Darganí smečky, jmenuje se Natalia Bea ze Žďárských lesů.  Děkujeme Aleši Proseckému za důvěru, kterou nám svěřením malé princezny projevil. Děkujeme, že jsme se mohli stát majiteli malé Báji, která nám zdatně pomáhá

projít na článek

Bakterie

Ve vodě žijí tisíce mikroorganizmů mezi které pochopitelně patří i bakterie. Těch je opět mnoho druhů, které dělíme na patogenní, potenciálně patogenní a nepatogenní. Nebo-li některé nám ublíží, některé jsou neutrální a některé jsem dokonce zdraví prospěš

projít na článek