Comfort Sound Pro

The post Comfort Sound Pro appeared first on Podlahy BRANDA s.r.o..

projít na článek

Miniskleník Comfort 35

Miniskleník Comfort 35 urychluje růst sazenic. Vyborné klima ve skleníku a jednoduché zavlažování zaručují optimální růst . Prolisy slouží k schromažďování dešt. vody a její následné využití k zavlažování.

projít na článek

SPC podlahy TheFloor získaly certifikát Indoor Air Comfort Gold 

Nákup podlahy s certifikací Air Comfort Gold má několik výhod: Zajištění kvality vzduchu: Certifikace Indoor Air Comfort Gold garantuje, že podlahový materiál neuvolňuje do vzduchu nebezpečné látky, jako jsou těkavé organické sloučeniny (VOC), formald

projít na článek

Univerzita Karlova posluchárna

V letošním roce jsme realizovali vzorovou posluchárnu pro Univerzitu Karlovu. Byly zde instalovány zátěžové podlahy Taralay Comfort s akustickou podložkou. Realizace zahrnovala také grafickou úpravu s nápisy dle vyrobených šablon.

projít na článek

Vinylové podlahy bez jedů

Zdravotně nezávadné podlahy poznáte podle certifikátů. Vybírejte si ty nejpřísnější: Indoor Air Comfort Gold a Greenguard Gold. Zaručí, že si domů nepořídíte výrobek, který by zatěžoval vnitřní klima škodlivinami a neovlivní zdraví členů domácnosti.

projít na článek

O 19 dB tišší domov. Vinylová podlaha Expona Clic 19 dB s certifikátem Indoor Air Comfort Gold

Psst! Našlapujte lehce přes bříška prstů, abyste nikoho nevzbudili. Nebo si vyberte podlahu, která dokáže tlumit kročejový hluk o 19 dB. Nová generace vinylové podlahy Expona Clic 19dB s IXPE podložkou to zvládne. Minerální jádro a pevné zámky pak zajistí

projít na článek