CONCOURS DE LA CHANSON: NAŠI HUDEBNÍCI A ZPĚVÁCI OPĚT NA STUPNÍCH VÍTĚZŮ

V polovině dubna se konal již 23. ročník soutěže v interpretaci francouzské písně. V dlouhé historii soutěže bychom asi nenašli ročník, ve kterém naši hudebníci a zpěváci neobsadili ta nejvyšší místa.Také letos to byla skupina se sólistou Matyášem Walderem, která oslnila odbornou porotu písní „Elle me dit“ francouzského zpěváka známého pod pseudonymem L´oncle Ben Soul. Po konečném součtu bodů se naše skupina dělila o první a druhé místo s gymnazisty z Příbora. Matyáše doprovázel na klavír Andreas Engonidis, na baskytaru Anastasias Engonidis, na sólovou kytaru Vojtěch Janča a na saxofon Jakub Kaša. Cenu našim hudebníkům předal starosta městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz pan Petr Veselka. Blahopřejeme.

projít na článek

Charouz Racing System zahájil sezónu FIA F2 na stupních vítězů

Závodní tým Charouz Racing System skvěle zahájil letošní sezónu FIA Formula 2 Championship. V úvodu sezóny na mezinárodním okruhu v Bahrajnu, se v prvním závodě David Beckmann prosadil na stupně vítězů.

projít na článek

Češi v Helsinkách opět na stupních vítězů!

Mistrovství Evropy v cheerleadingu (ECU Europeans 2018) se konalo o víkendu 30. 6. – 1. 7. 2018 ve Finsku v Helsinkách. Zúčastnilo se téměř 3 000 nejlepších sportovců z celé Evropy. V obrovské konkurenci 26 zemí Češi obsadili hned tři pohárová místa!

projít na článek

Triatletka Erbenová válcuje svět a zná jen stupně vítězů.

Česká triatlonistka Helena Erbenová je k nezastavení. Z posledních devíti závodů ani jednou nechyběla na stupních vítězů a hned pětkrát se radovala z vítězství. Naposledy si podmanila závod Světového poháru Xterra v Itálii. Závod u jezera Scanno byl zárov

projít na článek

Královnou prachatické Xterry je bojovnice Erbenová

Jihočeské Prachatice hostily nejprestižnější tuzemský závod v triatlonu XTERRA Czech. Závod, který byl zároveň Světovým, Evropským i Českým pohárem Xterra, byl také kvalifikací na mistrovství světa na Havaji. V nabité světové konkurenci zvítězili Ben Alle

projít na článek

Nico Rosberg na Red Bull ringu obhájil vítezství

Nadvláda Mercedesu v letošním seriálu závodů Formule 1 je zcela jednoznačná. V osmém závodě sezony VC Rakouska, zaznamenal pátý týmový double. Rosberg ani Hamilton ještě letos nechyběli na stupních vítězů.

projít na článek