Convert Plus plugin (exploit)

WordPress a jeho rozšíření V rozšíření ConvertPlus pro redakční systém WordPress byla objevena zranitelnost umožňující útočníkovi zaregistrovat se s právy administrátora. Plugin umožňuje uživateli výběr role při registraci. Administrátorská role je pouze skryta a při odeslání formuláře lze tuto roli podstrčit do odesílané žádosti a získat účet s oprávněním administrátora. Tento plugin používá asi 100 000 aktivních instalací, oprava byla zatím vydána pro prémiové uživatele. Zdroj:  root.czThe post Convert Plus plugin (exploit) appeared first on it-balon.cz.The post Convert Plus plugin (exploit) appeared first on it-balon.cz.

projít na článek

Convert Qlikview to excel power query

Convert Qlikview to excel power query, also to create 2 charts at excel based on Qlikview expressions. (Budget: $30 - $250 SGD, Jobs: Data Processing, Excel, QlikView)

projít na článek

Kritická zranitelnost pluginu WP File Manager

informace o kritické zranitelnosti pluginu WP File Manager. Kontaktuji vás, protože máte administrátorský účet na webu, kde se tento plugin ve zranitelné verzi používá. Chyba umožňuje útočníkovi na server nahrát vlastní PHP soubor a získat tak kompletní k

projít na článek

Plugin Clonet Sticky Ads: Zajistěte viditelnost vašich reklam na WordPress stránkách

Plugin Clonet Sticky Ads: Zajistěte viditelnost vašich reklam na WordPress stránkách Chcete zvýšit viditelnost reklam na vašich WordPress stránkách

projít na článek

Příkazy cacls, diskcomp, convert

Cacls Slouží k nastavení přístupových práv a výhodou příkazového řádku je, že můžete nastavit práva více uživatelům najednou. Exitují tři módy přístupu: n žádný r čtení w zápis c změna f úplné řízení U složek se mohou vyskytnout ještě tzv.

projít na článek

Copy typing and data entry (Convert PDF to Word)

Needs to hire 99 Freelancers Need freelancers who can work on a simple typing job. Active freelancers to retype my screenshot document into ms word document (Budget: £10 - £15 GBP, Jobs: Copy Typing, Data Entry, Excel, PDF, Word)

projít na článek